Tio bra minuter, med nästan helt ensam Cheek, mot Vita Hästen – sedan 50 minuters ren och skär division-1-dynga – denna bedrövliga parantes till lag håller på att begrava chansen att rädda säsongen

Trevor Cheek. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

16 svar

 1. PatrikH skriver:

  Det var många spelare som inte nådde upp till miniminivå. En spelare jag hade koll på var Kokkonen som inte hade någon energi och acceleration i skridskoåkningen alls. Han kan betydligt bättre, men bjöd inte på sin förmåga, det var svalt och passivt.

 2. Red line skriver:

  Hallå styrelsen – vad håller ni på med eller rättare sagt varför agerar ni inte? Både Z och Paananen måste bort omedelbart (helst igår).
  Hur många mer tecken behöver ni innan ni ska förstå. Då Z o P verkar leva i en annan värld och inte förstår att de båda underpresterat enormt alternativt vill behålla sina löner ett par år till så måste ni agera NU.
  Det är så patetiskt att man tar in Nordmark som en assisterande, känns som att Z bara försöker rädda sitt eget skinn.
  Alla i hela hockey Sverige fattar att man måste ha en ny headcoach inte en till assisterande till huvudtränaren som inte har några som helst verktyg i lådan för att få igång spelet. Uselt agerat VIK

  • Bozo skriver:

   Aj, behöver styrelsen arbeta nu. Det är vid motgångar som det behövs ledarskap, exvis en klubbchef.

 3. Bozo skriver:

  Blir ju Golgata för tränare och sportchef av detta. Inte ska väl denna duo var med på en till degradering. Här behöver arbetsgivaren ta ansvar för den bästa lösningen långsiktigt.

 4. Magnus skriver:

  På tal om backar med spelförståelse kolla vad Gunnarsson gör på Vita Hästens första mål.

 5. Peter skriver:

  Jag vet inte om någon läst blogg på Expressen där rubriken är ”En stendöd marknad”. Vilket återigen belyser att Zätas sätt att värva är fel. Två säsonger på raken har han sagt att vi går in i säsongen med den här truppen och så får vi se vad som tillkommer under säsongen. Tydligt är att detta varit fel strategi för återigen är marknaden död, och det är inte lätt att tillföra spets under säsongen. Därför hamnar utfyllnadsspelare som Eriksson och Dower i VIK. Spelare med en hel kapacitet som From lämnar när de inte riktigt får chansen.

  Jag hoppas att man till nästa säsong verkligen gör om och gör rätt.

 6. Kenta skriver:

  Ja det här bär rätt ner i källaren! Något är riktigt fel! Spelarna har slutat lyssna och har noll disciplin ! De hittar alltid vägar att förlora mot lag som har minimal budget och bara vill överleva till nästa säsong!!!!

 7. Musse skriver:

  Med tanke på ökad spelarbudget är nog årets värvningar sämst någonsin ( utom Cheek ). Laget funkar inte alls, sen saknas Speers och Bergmans arbetskapacitet mycket i en sån här match. Enbart Bulan och Robban kommer inte kunna vända på det här. Z får jobba hårdare på att ändra sina misstag i lagbygget. Det duger inte att plocka in utfyllnadsspelare som Dower och Eriksson om vi vill tillhöra toppen. En gåta hur Oskarshamn kunde värva honom till Shl???

 8. Kolla FAKTA skriver:

  Lorek inför Hästen matchen,att VIK är lite av ett varranandagslag. Stämmer inte 4 vinster på 12 matcher, 8 förluster! Vartredjedags lag möjligtvis.
  ( undrar vad Robert Nordmark säger om det usla försvarsspelet???)

 9. VIKs bottennapp i Stallet skriver:

  Benker på Hästen nätar utan försvarsspel från VIK(man skäms) Jardeskog crosscheckade Hästen spelare i ansiktet med 2.30 typ kvar av matchen! (Jävligt smart) 6-5 spelet sabbat!😫 Tack

 10. Per Grävfeldt skriver:

  Dax för 2-3 nya backar med lite klass..viks backsida är nog den sämsta sen vik gick upp i allsvenskan igen..Sen forwards som inte gillar hemjobb gör sig nog bäst på läktaren

 11. Kjell Jansson skriver:

  En obehaglig sanning är att gapet ner till negativt kval är mindre än hälsosamt,detta måste VIK ändra på . Vill inte måla fan på väggen men så här kan det inte fortsätta .serietabellen ljuger inte .

 12. Jim skriver:

  Som bärande kapten, i tredje. 4 bortslagna passningar i uppspelsfas eller off. zon. Samt 1 kladd på off-blå så forwards får åka ur igen. Påen period (3:e).
  Ledande spelare?
  Kokkonen, han verkar tro att han är lite för bra och jobbar därefter?
  Lindelöf, titta hans def. spel utan puck. Obefintlig spelförståelse…

  Listan kan bli lång.

 13. Olle skriver:

  VIK sköt 3 (!) skott på mål i tredje perioden. Ens eget humör påverkas negativt av att följa och hålla på VIK så frågan är om det är värt det?!

  • Helena Bennelöv skriver:

   Nä det känns faktiskt inte som att det är värt det just nu. Mår fan dåligt på riktigt av det här. Vik sjunker och snart har vi havererat totalt.

  • Jan Santaniemi skriver:

   Jag hade under matchen precis samma tanke men har ändå svårt att lämna det lag som ligger närmast hjärtat. Men det frestar på nerverna och om inget händer snart så ligger som sagt närmre negativt kval än topp 4. Agera Z.