Trots negativt Skatteverksbesked och dödsrubriker lever VIK:s hopp vidare

10 svar

 1. Göran skriver:

  Nu när dom häver rekonstruktionen
  Innebär det då att dom betalar alla skulder utan att skriva ner dom ?
  Tänker på elit stödet från kommunen får dom det nu ?

 2. Micke skriver:

  Går det inte att polisanmäla ansvariga i styrelsen, klubbchef och ordförande? Hade inte det hänt om detta varit ett företag i näringslivet? Känns som dom ansvariga fortsätter att mörka och försumma. När detta är över hoppas jag att dom försvinner från klubben fortare än kvickt och att man inleder ett rättsligt mål mot dem.

 3. VIK75 skriver:

  Hade jag varit tex, Lidström, Backlund eller Berglund så hade jag pytsat in pengar direkt. Klubben som uppfostrade mig hade varit värt lite………

 4. HR skriver:

  Det mest troliga är väl att det går att slippa kk, men är rekonstruktionen färdig på lördag? Annars blir det div hur det än går.

 5. Mr H skriver:

  Om plan B startade nu, eller för flera veckor sedan – det framgår inte enligt VLT. Jag förväntade mig något konkret om reservplanen direkt då det är känt hur Skatteverket fungerar. Fram med så mycket som möjligt medans tid finns. Vi har ju sett att det finns en del entreprenörer i Västerås med omnejd!

 6. Jimmy skriver:

  Det är väl hockeyallsvenskan eller konkurs det står mellan? Om jag förstått det rätt så är de insamlade pengarna frysta och kommer endast att betalas ut om klubben kan räddas, dvs spel i HA, annars återbetalas pengarna till de som gett. Någon som har mer koll?

 7. Zeb skriver:

  Någonstans i mig känns det rätt att inte Skatteverket subventionerar misskötta hockeyklubbar. Men det gör mig förtvivlad att man kan räkna fel på 8 miljoner på ett år! Fullständigt vansinnigt! Hoppas att det löser sig på något sätt. Vad säger rekonstruktören?

 8. HR skriver:

  Hur ska VIK hinna samla in 2 miljoner, skriva ihop ett bokslut och avsluta rekonstruktionen senast på lördag? Annars blir det ettan 🙁

 9. Joakim skriver:

  Gøran – Nej dom ær inte betalningsansvariga vid en konkurs.

 10. Göran skriver:

  Oxå säker på att det blir spel i Allsvenskan
  Men fattar inte varför man inte lägger papperna på bordet så det kommer fram vad som har gått helt galet.
  Lika Camilla och Fägerblad får väl ta ett lån och betala det här
  Måste ju vara bästa utvägen dom för dom är väl i slutändan betalningsansvariga
  Och vid en KK Åker väl dom på att betala