Trots ny storförlust gick VIK ändå från noll till 30 bra minuter mot suveräna Timrå – men VIK måste få forwards som kan göra mål även mot högklassigt motstånd

Fortsatt glest inledningsvis för sedan fulla hus i september?

5 svar

 1. Robert Jonsson skriver:

  Inte mycket att orda om. Vi mötte ett lag med en spets som vi saknar. Hittills har Löven o Timrå varit i en klass för sig.

  • Miko skriver:

   Instämmer. Just ju framstår Timrå och Björklöven som finallagen i slutspelet, lagen Vik för närvarande är en bit ifrån.Säsongen är dock lång och förhoppningsvis kan Vik sakta men säkert närma sig de lagen när det gäller som mest. Hoppas bara Vik slutar bland de fyra främsta i serien och undviker något av lagen fram till en eventuell semifinal. Som det är nu är det inte orimligt att sluta på tredje eller fjärde plats, inga övriga lag förutom Björklöven, förlusten mot Tingsryd till trots, har så långt imponerat.

 2. Pelle skriver:

  Rätt skall vara rätt, Timrå spelar sina hemmamatcher i Timrå, inte i Sundsvall.

 3. Musse skriver:

  Håller med i din analys på alla punkter, två riktigt bra perioder mot ett topplag som Timrå är klart framsteg mot hur vi spelade för bara en vecka sedan. Ehrnberg var helt lysande och spelar med stort självförtroende, även Lundgren gjorde sin bästa match. Vi skulle nog ha haft med oss ett par tvåor till då det var några klara trippingar som domaren blundade för, men hellre så än att de blåser sönder matchen som de oftast gör.
  I pp händer fortfarande ingenting, för många left skyttar så det saknas alternativ att hota?

 4. Jan Malmberg skriver:

  Vik gör inte många mål pga.allt för dåliga avslut. VIK har inga Snipers som Timrå. Enligt kommentatorn på cmoore har Timrå gjort 4 mål eller mer senaste 8 matcherna och vunnit 9 på raken.Häftigt att Rysslands juniorlandslag kan spöa seniorlandslag i Karjala cup.Vik skulle behöva skyttar med precision inte magvärmare på målvakterna. Kruse var inte lika bra som Timrås målis förstår att han var förbannad aldrig kul att torska.Onsdag Västervik borta igen med bättre PRECISION på avsluten förhoppningsvis 🥅🏒🎯🎯⛳