Två Örebrokännare om Conny: ”Inför SHL-säsongen hade Conny sina bästa fysiska testvärden någonsin”

Centralen bytte några ord med två Örebrokännare om Conny:

Tony Jansson, Örebros redaktion på SvenskaFans.com:

– Conny är en bättre spelare över hela isen just nu. Men han behöver den där extra sekunden han får i AS. Han hänger inte med i SHL och så är det bara. Är han laddad för att börja om i Allsvenskan så kan han säkert bli en kanditat om att vinna poängligan igen. Men då behöver han spelare som sätter lägena han serverar dem, för han själv kommer inte göra mer än 6-10 mål, menar Tony.

Henrik Andersson, bloggar på Hockeynonsens.se:

– Conny Strömberg kommer utan tvekan göra bra ifrån sig i VIK, tvekar inte det minsta på det. CS har varit i både Asplöven och Tingsryd men lyckades inte alltför bra, men han hade inte heller spelarmaterialet bredvid sig då. Strömberg behöver en riktig snajper i sin kedja och det har Västerås, som Jeremy Williams t.ex. Conny är en grym playmaker som hittar de där omöjliga passningarna. Williams och Strömberg tillsammans med Fornataro eller McGrath kommer göra succè.
– Inför SHL-säsongen hade Conny sina bästa fysiska testvärden någonsin, men det hjälpte inte. Han hamnade snabbt i ”Lill-Kentas” frysbox. Strömberg är inte alltför snabb på rören vilket hämmade honom mycket i SHL, det gick för snabbt helt enkelt. Sedan hade han svårt att hitta de där fina passningarna. Luckorna finns inte alls i samma utsträckning i SHL som i Allsvenskan, säger Henrik avslutningsvis.