Två vunna playoffrundor mot bra lag i Kristianstad & Mariestad och Paananen + Zäta är på väg mot något stort

Conny fick sista ordet mot KIK. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. Miko skriver:

  Hatten av för hela laget som har visat en vinnarmentalitet när det har gällt som mest. Att det som det betonades i föregående inlägg göra det med flera viktiga spelare borta gör prestationen än större. Zäta har med relativt små medel lyckats få ihop en slagkraftig trupp och gjort riktigt bra fynd. Paananes coachande och fingertoppskänsla kring sammansättning av kedjorna skall inte heller glömmas. Nu får vi hoppas på att vi får en bra start i kvalserien, för det blir en förutsättning för att lyckas. Kan laget vinna de säg två första matcherna så finns det stora chanser att uppflyttningen blir ett faktum. Hur som helst så tror jag absolut att uppslutningen blir ännu bättre än i playoff 2 och 3. Nu vill man bara att det skall sätta igång.

 2. Lennart Sundstedt skriver:

  Jag är full av beundran över VIKs ledning, laget och de individuella prestationerna. Att vinna borta mot Kristianstad med flera tongivande spelare skadade visar på bredd, sammanhållning, styrka och lagmoral. Så roligt att se så många spelare kliva fram!!!
  Kan inte se mig mätt på Kevins fantastiska intervjuer ifrån omklädningsrummen igår! Glada, sansade och väldigt ödmjuka spelare! Kevins intervjuer kommer att bli klassiker!!!

  Låt oss nu alla sluta upp kring laget i de kommande matcherna och bära fram dem i ÅTERTÅGET till Allsvenskan!!!
  Stort tack hela VIK-laget för fantastiska insatser! – BÄST NÄR DET GÄLLER!!!

 3. Marko skriver:

  Hatten av, fantastiskt insats och jag är imponerad att VIK löste fortsatt spel denna säsong. Det var som Mikael skrev ganska tuffa omständigheter med frånvarande spelare när den tredje matchen skulle spelas. Men med bra (suoerbra defensiv) och lite fina individuella prestationer fixade gänget detta. Nu kan allt hända och med lite flyt, darriga lag från allsvenskan och fortsatt sammanhållning kan det gå vägen..