Upp och ner då den gröna lagmaskinen Tingsryd kom sågs & straffade VIK

Gråhnzky (Gråhns-Gretzky) är väl ett bra smeknamn på den spelskicklige terriern? FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Pelle skriver:

  Tänk vad olika man kan tycka om en situation. Han behöver inga ögon i nacken eftersom Davidsson nuddar honom. Men det får honom inte att falla. Syns tydligt att han kastar sig omkull en halv sekund senare.

  Dock är det som Patrik H är inne på inte domarens största fadäs. Kan tillägga att om boardingen som Hampus L får är korrekt dömd så har vi fått bandyregler i hockeyn.

  Men det kanske mest avgörande för matchen förutom att straffen godkändes är ju Edströms bjudning som ger TAIF ledningen i stort sett gratis. Utan den tabben hade nog VIK ordnat fullpoängaren.

 2. DC skriver:

  Det var filmning o inget annat. Kolla in videon isåfall. VIKaren är inte ens i närheten av målisen…. herregud…

 3. Marko skriver:

  Måste säga att jag håller med Micke Frost, allt sker i en rörelse så målisen kan inte ha tajmat det som en filmning. Däremot kan han ju varit hyfsat obalanserad när Eddie rörde honom vilket gjorde att det såg värre ut än vad det var. Utvisningen är ändå odiskutabel. Hursomhelst så fanns det många glädjeämnen i VIK och jag är mest nöjd med de unga spelarna som växer hela tiden. Ex Lindelöf har utvecklats fint denna säsong. Nu är det bara o köra på och fortsätta ta pinnar för gänget. En eloge också för tränarna.. Vi skulle haft dessa istf Filander men men det är lätt att vara efterklok.

 4. PatrikH skriver:

  värst vad aktiva TAIFare är här då! Domaren gjorde fler, värre misstag än att döma för att målvakten blev touchad. Som det påpekades på gurkburken skulle den avgörande straffen inte ha varit mål utan ha blivit bortdömd då spelaren rör pucken bakåt två gånger vilket inte är tillåtet. Utvisningen på Johan Jonsson var också ett skämt då Jonsson inte rör TAIFaren och framför allt inte med sin klubba. Jag tycker VIK var värda en vinst i denna match.

 5. Anonym Taifare skriver:

  Tja! Finns inte en chans att det var filmning. Han kör på / tatchar vänster skridsko bakifrån, Rubin förstärker situationen i bästa fall sett ur VIK-ögon. Men han är på honom vilket han ej får vara i målgården. Sålänge regelboken är skriven som den är, där målvakterna är skyddade till tänderna, är det en klar 2 min för målvaktsinterference.

  Tycker jimmie jansson är grym i VIK, klart vassast i dagens match. Ett riktigt sargat TAIF tar två pinnar rättvist. Jag är nöjd.

  Mvh anonym taifare

 6. Micke Frost skriver:

  OM det nu varit en ”filmning” (vilket alla såg att det inte var) så var den i alla fall inte billig! I så fall hade det varit en av de skickligaste filmningar som setts, eftersom det skulle krävts ögon i nacken på Rubin. Bara att kolla en repris så ser man tydligt att han står vänd med ryggen mot den svarte killen och omöjligen skulle ha kunnat tajma en ”filmning” utan ögon i nacken.