Uppdatering kring Johan Gustafsson som gjorde ett framträdande & intressant mental och fysisk utmaning för Ryttar och Blomquist

JG testade under lördagen med skott från Ludvig Jardeskog.

9 Responses

 1. robert Jonsson skriver:

  Om VIK inte placerat sig topp 6 i grundserien hade det varit underkänt med den satsning som gjorts. Nu blir det intressant att se hur laget kommer prestera i slutspel. Avgörande kommer att bli målvaktsspelet, pp, boxplay. Det gäller att inte ta onödiga utvisningar och stå upp i närkamperna.
  VIK har spelarna för att kunna konkurrera med de andra lagen. Nu blir det till att visa att den mentala styrkan finns i gruppen.

 2. VIKKS skriver:

  Låter lite looser mentalitet där Bozo. Säger som Jansson, vi ska vinna hela skiten.

 3. Bozo skriver:

  Åker VIK ut i kvartsfinal så är det underkänt. Ändå känns det som alla är beredda på det.

  • Musse skriver:

   Varför skulle det vara underkänt att åka ut ? Det är ju inga dåliga lag som kommer välja oss. Alla lag ovanför oss förutom BIK har ju lagt betydligt mer pengar i sina trupper för att nå Shl redan i år. Tror ändå vi kan skrälla om alla är friska och det blir konkurrens om platserna. Stora orosmolnet är väl JG. Hade vi inte kommit till slutspel, då hade jag hållit med om underkänt.

   • Bozo skriver:

    Att inte gå till kvartsfinal hade varit fiasko. Ut i kvartsfinal kan inte vara godkänt då VIK hade som mål top4 vilket är semifinal. Går de dock till semi så tycker jag det är mer än godkänt.

 4. Bozo skriver:

  Är kända anti-krigsrockaren Boris Grebenshchikov och vår Greba släkt? Båda är födda i Sankt Petersburg i allafall.

  https://www.bbc.com/news/world-europe-60814306

 5. Jan Malmberg skriver:

  15.00 nu avgörs det i Tingsryd om Mora har spelat sista matchen eller inte. Lindelöf intervjuad innan matchen på cmore. Spännande 🥅🏒

 6. Pekka Paananen skriver:

  Skriv A-lagskontrakt med Blomqvist och Wiberg. VIKs framtid.