Vad säger det att Tessier går till tyska andraligan då kanadensaren satte en bra nivå & lider med trevliga fans i Karlskrona

Kelsey Tessier växte verkligen in i centerrollen och försökte leda trupperna från mitten. Tessier var dock lite för ensam att producera regelbundet bland forwards. FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. Bozo skriver:

  Hemska tanke vad den förra ledningen skulle ha åstadkommit med ett avecemang till SHL. Sannolikt med ett ekonomiskt läge som var än värre än det som en rekonstruktion räddade.

  • Pelle skriver:

   Är omöjligt att veta hur det hade gått, tycker jag. VIK hade haft det betydligt bättre förspänt än KHK när det gäller arenakraven tex. Även juniorverksamheten uppfyllde SHL-kravet. Där fick KHK starta från noll. De stora TV-intäkterna hade säkert kunnat reglera skulderna ganska snabbt. Sponsorer strömmar till eftersom reklamvärdet ökar i SHL.

   Sen när det gäller lagbygget kunde säkert VIK fått tillbaka en och annan återvändare, vilket är en fördel inte bara för lagets styrka utan även som publikmagneter.

   • VIKarn skriver:

    Håller med, om man inte väljer att se så negativt på allt.
    Om inte kellmans puck i tredje matchen, i andra förlängningsperioden, hade studsat benskydd, benskydd in i vårt mål. Väljer iaf jag att tro att vi hade vart ett stabilt SHL lag nu, vi hade alla förutsättningar att bli stabila i SHL. Nu däremot, efter vändan i ettan med ett junislag som dränerats på allt av värde är vi mycket längre ifrån. Tar tid att bygga upp nått liknande igen.

   • Bozo skriver:

    Jag vill mest provocera men blir lite trött på blåögdheten där man ena stunden påstår att förra ledningen är en stor skam och total inkompetena för att i andra sammanhang tro att de skulle bli så kompetenta och framgångsrika om pucken gick rätt i några minuter. Rösterna har varit tydliga att något var ruttet VIK och ett avacancenang hade bara sminkat grisen.