Västerås och Karlskrona turades om att köra över varandra men Själins blålinjebriljans blev tungan på vågen i emotionellt viktig seger i den så hypade gratismatchen

Fredrik Johansson & Co. fick fira. FOTO: RUNE ÅHLÉN

8 Responses

 1. Gulsvart skriver:

  En tillfällig sk ” Flaxvinst ” gulsvart är nere på jorden redan i nästa match mot MODO sedan fortsätter kräftgången med detta orkeslösa lag och säsongen slutar i moll

  • Bozo skriver:

   Tyckte vaskningen av kedjorna gav gott resultat. Blir spännande mot MODO när de ringrostiga spelarna blir allt mer varma och laget kan spela helt utan press. Få se hur MODO hanterar pressen nu när de fått ge upp första platsen och nu jagas rejält av Timrå. Nya målisen i MODO har inte alls intygat.

 2. Bozo skriver:

  Fatrar inte vilka kedjor man spelat med på sistone. Såg direkt bättre ut när man vaskade och fick bl.a tillbaka fantastiska Hertz-Tessier-Benker. Rundqvist hamnade på en kant och blev genast bättre och släpp teka som han inte alls behärskar.

  • Gurkan63 skriver:

   Mikael Noren, jag är en av besökarna på din sida och jag är en av många som har ifrågasatt fysträningen. Du ger oss en liten gliring men samtidigt så flikar du in med en liten ursäkt,? Det är min upplevelse. Innan jag tex kritiserar någonting så tittar jag över tid och snart slut på grundserien så upplever jag att orken forceckingen från fjolsässongen är som bortblåst så min kritik är befogad. Hur det har blivit så vet jag inte . Jag tycker man ska kunna ge konstruktiv kritik när det är befogad och ge feedback när det är befogad. Att vi ser på hockey på olika sätt finner jag intresant.
   TACK för Ett bra arbete du lägger ner .

   • J skriver:

    De är inte fel på fysträningen. Har du sett hur hårt spelarna tränat på försäsongen innan du spekulerar inanan att de bara beror på de?
    Visst var hon bra som fystränare men kanske lite hypad. De finns vissa lag inom svensk hockey som har väldigt rutinerade fystränare där ändå spelarna presterar helt orkeslösa, sen har vi vissa NHL spelare som knappt tränar fys på sommaren men som ändå orkar dubbelt så mycket som spelarna i VIK. Sen kan jag väl medge att ja, de känns som spelarna är trötta men så ser de ut hos många lag.

   • VIKarn skriver:

    Enligt tidigare intervjuer med Z:a, så va inte Ambjörn helt själv med fysträningen förra säsongen.
    De två som är ansvariga nu, va även delaktiga förra säsongen.
    Att det ser orkeslöst ut nu allt som oftast, tror jag hänger ihop med det mentala.
    Säkert den mentala biten som även gör att spelet varierar så mycket i kvalitet, ena stunden spelar laget som stjärnor, för att i nästa byte se ut att ha tappat all bollkänsla.

 3. Bozo skriver:

  Vila Jansson nu, ser inte frisk ut. Värva en klassback, ta vad som helst men var beredd att betala. Går chansningen hem kan VIK oftare lyckas med sitt spel med ordentliga snabba uppspel. Idag var det rent ut sagt skit efter 1-1 till min 50. 500kkr tycker jag man kan gambla med.

 1. 2020-02-12

  […] Västerås och Karlskrona turades om att köra över varandra men Själins blålinjebriljans blev tungan på vågen i emotionellt viktig seger i den så hypade gratismatchen » VikFanCentral.se — Läs på vikfancentral.se/vasteras-och-karlskrona-turades-om-att-kora-over-varandra-men-sjalins-blalinjebrilj… […]