Västerås orkade åter inte fullfölja en match och Västervik kunde vinna mot till synes efter 30 minuter slutkört VIK – saknas Helena Ambjörn?

VIK:s ork verkar inte vara där sedan man gick skilda vägar med fystränaren Helena Ambjörn... FOTO: RUNE ÅHLÉN

10 svar

 1. Bozo skriver:

  VIK känns som en exakt kopia av Löven förra säsongen. Kunnande och tyngd finns men spelet som ger mål sitter inte.

 2. Miko skriver:

  Frustrerande att återigen förlora hemma mot en motståndare som inte ens lär nå slutspelsserien. Noll poäng hemma mot lag som Almtuna, Tingsryd och Västervik. Med bättre poängskörd i de matcherna hade man på allvar varit med och hotat topp-två placeringar. I år har man hittills lyckats med bra poängskörd borta men hemmafacit är med Viks mått ett misslyckande så långt. Från bästa hemmalaget förra säsongen till ett mediokert lag denna som lag som ligger närmare kvalstrecket slår. Jag förstår att slutspelsserien är nåt annat men för att den skall bli intressant är hög placering efter grundserien, åtminstone fjärde plats en förutsättning. Fortsätter man uppvisa dåliga resultat lär det märkas snart på läktaren. Trenden måste helt enkelt brytas snart.

  • Bozo skriver:

   Poängskörden är godkänd. Det är uppträdandet på isen som skrämmer och inger absolut inget hopp. Fortsätter det så här så kommer poängsnittet sjunka för varje vecka. Trenden är allt annat än positiv, snarare sämre för varje match. Poäng sminkar över just nu. Timrå med Dahlėn och VIK med Leduc kommer slåss om vilket lag som kommer 9 eller 10.

 3. Pelle skriver:

  Hamburgare och pizza mm är väl mat som har oförtjänt dåligt rykte. Åtminstone en eller två gånger i veckan kan man väl äta så kallad skräpmat utan att ta skada. Gäller säkert idrottsmän också.

  Förekommer säkert att man stannar till på vägen hem från bortamatch vid någon thaimatkrog tex.

 4. UliH skriver:

  Ja, det där med hamburgare har även jag tänkt på. Är kosthållningen så dålig så kanske det inte blir bättre.

  För er som inte förstår, följ vik på insta.

 5. Bozo skriver:

  Skönjar lite mättnadskänsla hos kulturbärarna. Så här låg energinivå fanns inte i hemmamatcherna förra säsongen när man spelade som att varje match var den sista. Sådant sprider sig även till de nya. Tycker även Paananen verkar lite mätt i intervjuerna.Många känner nog som Dahlbom gjorde efter säsongen i Ettan efter en säsong som förra.

  Det lilla positiva att hungern kan komma tillbaka i en slutspelsserie. I ärlighetens namn räcker en femteplats med detta serieformat.
  Brage kan ju tex inte varit i närheten av 90% när slutspelsserien började.

  Men samtidigt varför ska publiken bry sig innan dess om det ska se ut så här.

 6. Medgångare ? Javisst skriver:

  Sportchef Zetterbergs nybörjartur med att bygga ett lag har som väntat kraschat. Ingenting fungerar längre, varken spelet, spelsystem och fysiken på spelarna verkar vara på korpnivå. Tack Zetterberg, spelare, Paananen och Ivarsson ni har dödat mitt intresse för hockey och VIK

 7. Jan Malmberg skriver:

  Paananen är väl nöjd som vanligt.

 8. Örjan skriver:

  Ambjörn ville väl ha lite högre lön
  Tror jag det var
  Men tydligen ville inte Z ge henne det
  I mina ögon väldigt korkat gjort
  Hon hade väl fysen för A-laget och även för juniorlagen
  Och dom verkar ju oxå vara dåligt tränade
  Nej begriper inte varför man snålade på en av dom viktigaste bitarna i laget

 9. Gurkan63 skriver:

  Jag brukar säga att efter 15-omgångar kan man få en liten fingervisning om hur det kan gå. Det som börjar oroa mig lite grann är att cochningen av Pannanen/Ivarsson skördar ingen frukt det är tredje gången på kort tid som vik står och stampar . När dom kör fast så händer det ingenting dom bara kör på i samma spår. Ingen timeout heller har dö. Gett upp i båset ? Är det någon som vet varför dom bör fystränare till denna säso g ? Varför gå ifrån ett vinnande koncept? Nu har dom ett bättre lag på papperet men det vett alla att det är inga garantier för nya framgångar . Vik kanske skulle försatt hämta spelare från ettan eller egna med. Mång innsläpta mål är det målvaktsproblem Elle försvaret som inte håller måttet ?