Vi VIK:are har lärt oss att njuta i stunden så bara att passa på nu, hur ser det ut i laget & framgångar för västmanländska lag då Sura nitade Hudik och J20 besegrade Brynäs

Med JG i kassen kommer Vita Hästen få jobba mycket hårdare för målen än senast. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

8 svar

 1. Bozo skriver:

  Oerhört jobbig match ikväll. Efter urladdning i klang och jubelföreställning på hemmafest så ska man ner genom mörka skogar till Småland. Mot ett Tingsryd som lite är på gång. Det är sådana här situationer man visar vad man är på för mission. Det är ofta i sådana här matcher trupper visar sig för grunda och ospetsiga.

 2. Musse skriver:

  Tror vi behöver förstärka både med en spetsforward och back ganska snart. Inte bra om spelare som skulle behöva vila tvingas spela för att truppen är för tunn, även om jag håller med om att en back är prio.
  Och Lunis, vem vet när han är tillbaka och vi kan inte förvänta oss att han då direkt är på samma nivå som innan skadan. I fallet Fernholm så undrar jag om inte den värvningen är körd även om han blir frisk nån gång efter nyår. Har ju då varit skadad i stort sett två säsonger.

  J20 vilket gäng 😊 Det är imponerande om något! Så roligt för Hellas och hela juniorsidan som var toksågad i somras när småstjärnorna lockades över till SHL lag. Visar att de gör ett bra jobb och att VIK är attraktivt att komma till trots HA status.

  • Vik-support skriver:

   Bra och intressant blogganalys och inlägg om J20

   Intressant är också den positiva bilden om juniorhockeyn – välförtjänt beröm. Det är viktigt att poängtera att även J18-laget ligger i topp med två matcher kvar med avancemangsmöjligheter till J18 Nationell.

   Om både J20 och J18 tar nödvändiga poäng i helgen med en topp femplacering är de kvalificerade till respektive SM-slutspel i mars. Det vore något.

   Dessutom bidrar J20 med tre spelare decembers landslagsläger och J18 med två. Hatten av.

   Är det möjligt att Micke med sin eminenta intervjuförmåga intervjuar Hellas i ett poddinslag om juniorlagens framgångar, spelarnas kvalifikationer och möjligheter att stärka upp A-laget.

 3. Icing skriver:

  På tal om Sura så saknades D.Lidström i matchen mot Hudik…så riktigt starkt av Sura.

 4. Pontus skriver:

  Ser inte vik som en utmanare, alldeles för tunn trupp. Vad händer om frycklund och Zetterberg blir skadade. Då finns inget hot alls kvar. Topplagen har så mycket bredare trupper än vik och det kommer ge utslag i längden….

  • Icing skriver:

   Jasså!!
   Jag tycker vi har 4 femmor som kör och kan hota….det är det som är vitsen när ett lag tuggar igång…man är inte beroende av ett par spelare… även om första line var suverän mot HV

   • Ola skriver:

    Tror inte VIK skulle vara ett hot om några nyckel spelare som frycklund, Z, Gunnarsson, JG skulle försvinna. Kolla på HV inte ens dem kan hota utan sina bästa spelare som var borta mot VIK. Nä vi får hoppas och be om tur/karma att alla får vara friska.

 5. Pelle skriver:

  Som någon annan skrev någonstans så är Rigelius uppsatt i matchtruppen på hemsidan.
  Det skulle han nog inte vara för ett lån på två matcher.