VIK fallerade i det första tuffa bortatestet mot Skövde med fortsatta frågetecken

Thomas Paananen hoppas att Leduc kan ta ett steg till. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Vimmerbyarn skriver:

  Pelle: Helt klart en poäng i den du skriver. Tänkte mest på att det kan bli tufft med avancemang denna säsong med tanke på att jag är ytterst tveksam till att Västerås rår på Kristianstad i en kvalserie.

  H-Man: Allettan bör de ta sig till. Så pass bra är de. Väl i Allettan, går 8 lag av 10 till slutspel. Det låter ju inte helt omöjligt att fixa. Sedan blir det nog väldigt tufft förstås.

 2. H-Man skriver:

  Det känns som många på centralen tror att VIK ska fixa det på första försöket. Till Allettan kommer dom gå men det kommer att bli riktigt tufft. Det blir inget allsvenskt spel den här säsongen. Dom är bra men inte så bra.

 3. Pelle skriver:

  Vimmerbyarn, lite svårt att veta vad du menar när du säger redan nu, nu på en gång eller nu den här säsongen? Misstänker det senare. Att tro att nåt skall bli enklare nästa säsong tycker jag bara är önsketänkande. Det kan ju lika gärna bli svårare eller mest sannolikt kanske ungefär lika svårt.
  Risken man tar när man skjuter upp saker är att man förlorar sina största talanger, och får börja med att ersätta de som förlorats. Därför kan man absolut inte räkna med att det blir lättare att få ett bättre lag nästa säsong. Det riskerar istället bli tvärtom, tror jag. Jag har aldrig förstått tänket att skjuta upp satsningar på framtiden.

 4. Vimmerbyarn skriver:

  En tanke….Om vi säger att ett av de Allsvenska lagen klarar kontraktet och bara en plats återstår….Då känns det lite som att Kristianstad är ett hinder från avancemang denna säsong. Då är ju frågan hur mycket krut (pengar bla) man ska bränna för att lösa ovanstående problem redan nu….

 5. Scout skriver:

  Ständigt denne Lindelöf som gör bort sig i egen zon. När ska tränaren agera och hur länge ska dessa fatala misstag få fortgå, det uppvägs inte av att han är kreativ framåt.
  Dahlbom håller inte ens mot hyfsade Div 1 lag, tyvärr är det så och hur svårt kan det vara att se det VIK?
  Målvaktsposten är halva laget så om ingen ändring sker där kan ni lika gärna lägga ner hela säsongen.