VIK gjorde bitvis bra saker men var inte tillräckligt vaksamma i egen zon eller kreativa framåt – en dålig kombo mot spetsigt Timrå

Har Lars Ivarsson gehör hos backarna? Vad händer i egen zon? FOTO: RUNE ÅHLÉN

9 svar

 1. Bozo skriver:

  Offensivback som petas, när man jagar mål, redan så här tidigt på säsongen pekar på att förhoppningarna inte riktigt finns kvar längre. De la Rose får chansen en gång till och tar han den inte då så skeppas han. Zäta letar redan efter ersättare. Blir det en juniorspelare från topplag i U20 även denna säsong?

 2. Svanteturesson skriver:

  Micke, vet du varför presskonferenser efter match med båda tränarna från vardera lag bara visas/sänds ibland och ibland (oftast) inte?
  Alltid intressant att höra analys från båda tränarna kanske inte bara för oss supporters utan även för tränarna själva.

  • Mikael Norén skriver:

   Hej Svante, nej tyvärr vet jag inte varför, men tror det har att göra med hur TV-sändningar påverkar. TV har ju egna intervjuer och kanske räcker tiden inte alltid till för presskonferenser?

 3. Jan Malmberg skriver:

  Klassisk borta förlust. Tur att man inte tittar på borta matcher ( i mitt fall =olearys eller allstar ) en fråga VARFÖR Myrenberg . Orkade inte checka resultatet i går kväll. Liten tröst spelade 50 spänn på timrå= 100 kr i vinst. Tack VIK

  • Pelle skriver:

   Myrenberg fick väl stå för att han vann matchen innan mot Modo. Man brukar inte ändra ett vinnande lag.

   Men Myrenberg gjorde tyvärr en ganska svag match, det håller jag med om. Samtidigt är det en investering att ge honom speltid. Det kommer att ge resultat längre fram. Och inte ens Kruse gör bara bra matcher. Åtminstone inte så här tidigt på säsongen. Det har vi ju sett.

 4. Bänka skriver:

  Det börjar bli dags att röra om i grytan! Sebastian Benker borde nog sitta bredvid Hassel på läktaren i några matcher.. Flytta upp Eriksson eller Lunsjö ett hack, och släpp in nån/några juniorer i laget.

  • Pavlo skriver:

   håller med. Det blir ingenting annat än pucktapp eller dåliga avslut.

 5. Miko skriver:

  Frustrerande att se Vik på bortaplan. Oavsett motstånd så blir det förlust. Mot Västervik som ligger näst sist i serien har man 2-0 ledning, spelar dåligt och tappar den till en förlust, likadant mot Karlskrona. Mot Timrå gör man det spelmässigt bra, vinner överlägset skottstatistiken men förlorar med 5-2! Man måste börja vinna på bortaplan betydligt oftare, annars kommer man liksom förra säsongen tidigt att tappa till topp-två lagen. Förra säsongen kom man igång bra på bortaplan i slutet när man inte längre hade någon chans att nå topp-två, dock så gjorde det nytta i kampen om tredje platsen. Hoppas man i år börjar ta poäng på bortaplan oftare så att man är med när det avgörs.

 6. Gurkan63 skriver:

  Underkänd !! Hur kan man låta en femma i Timrå göra vad dom vill ?? Vik måste börja ta poäng på bortaplan går inte att bara bjuda på bra hockey på hemmaplan.