VIK har hittat segerreceptet via Myrenberg, backarnas offensiv, Tessier & Zäta då Vita Hästens långa segersvit bröts

Fredrik Johansson & Co. fick fira. FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 svar

 1. Bozo skriver:

  Hur länge ska Frycklund vara utanför laget? Inte ens efter bottennapp av LHC får han chansen. Har han precis som Kalin fått bakslag på hjärnskakning?

  • Mathias skriver:

   Som jag förstår det så tränar han för fullt – han är med andra ord i Berts berömda frysbox

 2. Jonas skriver:

  Vi kan räkna bort vik oxå Bozo, fast av andra anledningar

  • Bozo skriver:

   Ja detta lag har nog knappt teoretiskt möjlighet. Stora frågan är dock vad man ska göra när man ändå har många av spelarna kvar i kontrakten nästa säsong. Förstärka denna och få en teoretisk chans eller flyga under radarn denna och sen addera på nästa säsong (Holmberg mfl) när andra lagen är tömda på kvalitet och därmed vara favorit att vinna HA och kliva upp. Men då gäller det att Modo och Löven går upp denna säsong.

 3. Jonas skriver:

  Vi kan räkna bort vik oxå Bozo

 4. Bozo skriver:

  Hörde på NHL-sändningen på Svt att statistiken i NHL är tydlig. Lag med målvakt som spelat över 60 matcher (dvs en given första målis) lyckas nästan aldrig att gå hela vägen. Då kan vi räkna bort Löven alltså.

  Visst i NHL har de inte många 20 åringar i målet så statistiken kanske inte är applicerbar på oss. Ersson höll hyfsat hela säsongen, men jag tyckte han gick ner några % alldeles på slutet.

 5. Bozo skriver:

  Vilken frenesi Vita Hästen hade. Tycker de var det bästa laget som gästat oss. De spelade smart och läste spelet otroligt bra. I detta tempo måste man ha förståelse att samtliga passningar inte hittar rätt.