VIK och Södertälje jagar Frölundas målvakt Frans Tuohimaa (ex Leksand) & lek med en fantasikalkyl i en ren gissningsexercis i ett försök att belysa NJ:s lönepussel

Arkivfoto 2015-10-14 Rune Åhlén.

12 svar

 1. Anonym skriver:

  Micke…Har en klar spelare som jag tror presenteras i morgon, kunde inte skriva där det står kontakt…jag är dock kass vad gäller datorer:)

 2. Anton skriver:

  Jag tror att vik kan fynda i Dv 1. Finns några spännande spelare där. Bland annat:
  Markus Ruuskanen och Niko Ahoniemi annars är en spelare som Ludwig Persson spännande har varit bra i Finland och spelat i Karlskoga med Karl som tränare hittade även.
  Filip Westerlund
  Marcus Davidsson

 3. Peter skriver:

  Jag har läst att snittlönen för spelare i HA är cirka 25 000 kr i månaden. Om man räknar högt med sociala, försäkring och pension så hamnar man på cirka 37 500 kr i månaden. Vilket blir 450 000 kr på 12 månader och 375 000 på 10 månader.

  Med 24 spelare i truppen hamnar man 10,8 miljoner kronor, vilket innebär att VIK fortfarande har en rätt bra budget om 15,6 millar stämmer.

 4. Smaltglass skriver:

  Vad händer med JJL? Rykten säger att VIK bygger om på ledarsidan och att JJL ev inte finns med i planerna på att vara en del av den stommen. Någon hört något?

 5. Erik skriver:

  Målvakstposten är så viktig. Han lär kosta en del. Men fina siffror i SHL, KHL och Liiiga. Hoppas. 32 år rutinerad. Se om SSK bjuder mera.

  • Selvar skriver:

   Det får kosta! En målvakt av denna kaliber måste vik ro i hamn för att få stabilitet. Finns inte många liknande att välja på.

 6. Vik skriver:

  Kolla forward nr 12.

  • Spindeln skriver:

   Det är uppdaterat nu… blev mest fundersam över om han förväntas lämna trots kontrakt.

 7. Spindeln skriver:

  Vad hände med Carl Jakobsson? Han är väl kontrakterad fortfarande?