VIK saknade åtta och de flesta på isen verkade också vila då Ian Blomquist lämnades ensam i Mora, dock två mål av het Bergman & scoutrapport Filip Wiberg

Ludvig Jardeskog var en gigant i Umeå i Match 2. Blev ju allt vassare i Västervik som nådde semi ifjol. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

13 svar

 1. Peter skriver:

  Micke. Tycker du fortfarande att ryssarna är på G? Jag tror att dom åker omkring på isen o tänker på nåt helt annat just nu. Jag tycker de om ska bänkas inför slutspelet då dom inte tillför ett skit just nu

  • Mikael Norén skriver:

   Peter, Greba var ju en av de bästa på plan senast hemma, men hade en blek match som så många andra i Mora. Arkalov är klart bättre nu än de första matcherna iaf. Vore inte så smart att bänka två av lagets mest meriterade spelare nu tror jag. De bör ha högre högstanivå än många när det gäller sedan.

 2. Jan Malmberg skriver:

  Kommentatorn på cmore pratade i nattmössan(att VIK var klaraför 5e platsen) likt Mikael Frycklund(Jimmy Jansson sa att dom ville vinna). VIK är inte klara för 5e platsen. Om Mora gör mycket mål 2 sista och VIK släpper in många mål 3 sista Björklöven, Modo,Almtuna kan 22 + mål ätas upp snabbt större mirakel har skett. Man kan se Putin spela hockey med typ 50 kända och av mig ej kända ryska spelare bla. Pavel Bure inför fullsatt Arena i Moskva på Youtube. Från 2019 om jag läst rätt började han spela som 60 åring. Han får stå i slottet och mata skott på målvakten som tar typ 9 av 10 skott. Youtube matchen är på 2 tim 40 min. Skriv bara ”Putin spelar hockey” han är en hockey bluff enligt tidningsartiklar. Jag skulle spela skiten ur honom jag har ju spelat i hockey lag som ung och kör nu 2-3 i veckan i Surahallen. Han spelar ju med 50 ja sägare inte svårt ingen rör honom.

  • Pelle skriver:

   Det spelar ju egentligen roll om VIK kommer femma eller sexa, eftersom lag 3 i tabellen förmodligen kommer att få välja mellan lag 5 och lag 6. Förutsatt att inte lag 1 eller 2 väljer lag 5 eller 6 framför de som spelat åttondel.

   Och Putin begriper jag inte ens att du nämner. Jag har inte sett honom spela, men snälla han är 70 år gammal.

   • Pelle skriver:

    ”Ingen roll” skall det förstås stå.

    (Jag har inte sett någon redigeringsfunktion på den här sidan.)

   • Musse skriver:

    Håller med Pelle, och jag läste Hoffströms artikel i Vlt. Jag vet inte riktigt hur han tänker eller om bara måste hitta något att skriva om? Ingen kommer att komma ihåg eller bry sig om de här sista matcherna när slutspelet drar igång. Och det är väl klart att det kanske är bättre att ha en positiv trend med sig. Men om man måste välja mellan det eller vila sjuka/skadade spelare så de kan gå in 100% fräscha i slutspelet och kanske få till en Leksand, så är det en no brainer….
    Och helt rätt att lägga locket på ang spelarnas status för att fokusera på annat.

    • C skriver:

     No brainer sa Bill, självklart sa Bull.

     VIK har det tuffaste spelschemat något lag någonsin haft i hockeyallsvenskan just nu (Det verkar VLT glömma bort) så att man vilar spelare inför ett slutspel när man inte inte har nått att spela för är bara smart, inget annat. Medan vi mött Troja 2 gånger på 2 dagar har tex Mora vilat. Tror inget lagt haft 10 matcher på 17 dagar tidigare, inte ens i slutspel.

     Låt oss spela av de här 3 matcherna nu så ska ni se att laget är mer än redo när slutspelet startar.

    • Kalle skriver:

     Vlt har alltid varit ett skämt. Sporten har endast varit bra när Kevin var där. Peter och åbonden är minst sagt amatörer. Det har ingen aning om vad dem snackar om. Dem kommer väl inte på något att skriva om när vik inte vill kommunicera, då blir dom ledsna och sura.

     • Pelle skriver:

      Jag tycker Åbonde gör många bra saker. Är bra på att tex textreferera matcher. Sen tvingas han och flera andra att vara ”experter” på både hockey, bandy och fotboll. Inte lätt att kunna allt om allt. Jag tycker ändå att Åbonde har koll på mycket inom alla tre sporterna.

   • Jan Malmberg skriver:

    Även Mikael Noren har nämnt Putin(barn mördare! samma kommentar som jag hade) och utländska spelare i KHL har svårt att ta sig från ryssland när flyget är stoppat. Nu frossade ju cmore igår om alla svenska spelare som blir tillgängliga när spelarna flyr ryssland nästa säsong.

 3. Janne skriver:

  Inte helt ananym
  Profilbild för Andreas Lundskog
  Andreas Lundskog
  I dag 19.55
  13:20 Gabriel Kangas gör ett företagsamt arbete och dödar mycket tid med pucken

 4. Janne skriver:

  Inte helt ananym
  Profilbild för Andreas Lundskog
  Andreas Lundskog
  I dag 19.55
  13:20 Gabriel Kangas gör ett företagsamt arbete och dödar mycket tid med pucken