VIK värvar viktig del i tänkt ny bättre karaktärsstomme med Malte Sjögren från Björklöven som kommer från starkt slutspel & mångårig lagkompis med Kim Rosdahl, av alla, från tiden i Malmö

FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. C skriver:

  Superviktigt seger för VIK J20 borta mot löven med 3-2. Nu ligger vägen öppen för fortsatt spel i rätt
  rätt serie.

 2. Stenberg skriver:

  Mycket bra intervju med video-coachen Max på vik.se! Klar och tydlig beskrivning av vad vi kan förvänta oss för roller hos de som nu rekryteras till truppen

 3. Hesa Fredrik skriver:

  Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag gillar Moras sätt att spela! Hård forechecking, starkt hemjobb, snabba uppspel utan burskydd!
  Beträffande Bergman och Dmytriw så borde det finnas plats för båda förutsatt att Bergman blir helt återställd, om inte annat så i en tredjekedja!
  Tror det händer mycket på spelarfronten denna vecka!
  Och sist men inte minst! SHL klubbarna får välförtjänt på skallen, läs gärna Sanny i Expressen och Leifby i AB!

  • Pelle skriver:

   Brukar alltid vara låsta artiklar så jag kan inte läsa dom, men det måste ju ses som ett fiasko att det blev 4-0 i tre av kvartsfinalerna. Ingen spänning alls.

  • PatrikH skriver:

   Håller helt med dig angående Moras snabba, aktiva, fysiska och centralt starka spel som de har följt konsekvent under många år, vill se VIK spela på motsvarande på samma sätt kommande säsong, en spelform som både Bergman och Dmytriw skulle passa perfekt i.

 4. Anton skriver:

  Är spännande lag som håller på att byggas, nu når Sjögren har kommit och botten 6 börjar bli full. Tänker att någon från j20 får ett kontrakt. Då blir det något svårt att behålla Jared Dmytriw så vidare han inte räknas in som top 6 forward, samma sak med Bergman. Läste att AIK släpper många nordamerikaner kanske går att ta tillbaka hutch. Tycker han saknades både när han var i AIK och när han var skadad.