VIK:s sorti säger lite mer om systemet än lågbudgetlagets fantastiska prestation & Silly: Förbered för blytunga forwardstapp men även vassa ersättare…

Thomas Paananen har förhoppningsvis lärt sig nya saker och får också troligen bättre material att jobba med 2021-2022. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Miko skriver:

  Tack för en fantastisk säsong Vik och tack Micke för fantastiska analyser, kommentarer och inslag. Lite roligare läsning när det går bra :). Tänkte precis som Bozo att det är märkligt att inget tredjeplacerade lag i grundserien har vunnit slutspelsserien hittills. Dock har inget segrande lag som i år tagit så många poäng. Ska räcka med 14 poäng i de flesta fall men inte om man som Leksand bara tappar två poäng av femton möjliga och har två bonuspoäng att starta med. Trist att säsongen är slut då jag tror det här laget hade kunnat rubba ett sargat Aik. Får se fram emot silly season med nya spelare som som ansluter.

 2. Bozo skriver:

  Ännu har tredjeplacerade aldrig någonsin vunnit Slutspelserien.
  Är det samma upplägg nästa säsong?

  • Miko skriver:

   Om jag har förstått det rätt så kör man nästa säsong samma upplägg som nu. Om förslaget att införa en direkt upp- och nedflyttning går genom (beslutet fattas i juni) så kommer det att träda i kraft säsongen 2020-2021. Går förslaget genom blir det inget kvalspel mellan SHL och allsvenskan efter nästa säsong utan ett lag går upp och ett åker ner.

 3. Marko skriver:

  Ja Tack för en fantastiskt säsong VIK!!!

 4. VIKarn skriver:

  Håller med till 100%.
  Klubben och alla fans har gjort en säsong över alla förväntningar.
  Ska bli spännande att följa silly season nu.
  Hoppas det stämmer som det har spekulerats i, att Emil Kruse ska till VIK, tillsammans med ungtuppen från Linköping J20.
  Då kan nästa säsong bli riktigt rolig.
  Om man får drömma lite…,Bulan Berglund kör nästa år med laget för att få tillbaka suget för hockeyn. Då jävlar…..

 5. Anton skriver:

  Tack för en otrolig säsong, VIK! Och tack till Vikfancentral.se som alltid är en fröjd att läsa såväl inför som efter matcher.

  Nu laddar vi om och tar en topp2-plats nästa säsong! Med Benker och Younan klara, tillsammans med en ny ung het målvakt är ingenting omöjligt. Att Östman och Zäta lämnar får man räkna med efter en sån här sässe.

  Framåt VIK!