Tunga tapp inleder Silly – Zäta till Brynäs & Östman till Djurgården: Rykten, hur ser det egentligen ut och även Frycklund & Bergman lämnar?

Patrik Zetterberg - hinner sportchefen med ytterligare en tung värvning? FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Knekten skriver:

  Så otroligt tråkigt att så många bra spelare lämnar, men man förstår samtidigt att spelare som får en SHL-chans tar den, tyvärr. Precis sådär lagom när VIK spelat ihop sig som ett riktigt bra lag och lyckats hitta en bra balans så får man börja om från början igen för att bygga ett lag igen. Tänk om alla hade valt att stanna istället, med vissa nyrekryteringar så skulle VIK helt klart ha tampats om en SHL plats nästa år, nu är det lika osäkert som tidigare :(.

 2. robert jonsson skriver:

  Håller med Henrik o kan inte se Z som en spelare för en första eller andra line i SHL. Helt klart grym i pp med ett snabbt och pricksäkert skott. Bör dock lira i HA ett år till för att komma upp i 5 mot 5 spelet.
  Känner samma sak med Östman som mest lirat i Ettan innan denna magiska säsong i HA. Riskfyllt o kliva upp i SHL o lira i en förmodad tredje eller fjärdelina med begränsad speltid.
  Lindelöf borde även han lira minst ett år till i HA för att öka kroppsstyrkan i defensiven. Talang har han så det räcker o blir över för SHL spel.
  Frycklund har även han kvalitéer men tror även att han max kan få en tredje eller fjärdelina roll med begränsad speltid.
  Den ende i laget som jag tror kan gå in i en andra line SHL i nuläget är Marcus Bergman som har skridskoåkningen, tuffheten, spelskickligheten, arbetsmoralen och målsinnet.

 3. Henrik skriver:

  Z till Brynäs är för mig en gåta. Visst grabben kan skjuta men håller han för en top 6 forward i Shl? Knappast.
  Tycker han har för bråttom med sin karriär och kan få samma negativa effekt som fornataro och mcgrath med flera fått

 4. PatrikH skriver:

  Hoppas att vi får behålla Frycklund – han är en ledare och kulturbärare

 5. Patrick skriver:

  Att inte behålla Liwing vore tjänste fel. Klass spelare med rutin, att hitta nån likvärdig på den här nivån blir svårt tror jag

 6. Majk skriver:

  Kanske Emmerdahl kommer tillbaka? Ryktas lämna Björklöven och är faktiskt en riktigt bra allsvensk back. Lite väl skadebenägen kanske.