Viktor Mårtensson om den gemensamma träningen som drar igång på måndag: ”Jag tror jag kommer hinna tackla mer”

På måndag drar VIK:s gemensamma träning igång med ett Coopertest. Detta för att se hur VIK-lirarna skött den individuella träningen under sommarledigheten.

Centralen tog pulsen på fanfavoriten Viktor Mårtensson inför kommande vecka.

– Vi startar alltså igång den gemensamma träningen på måndag med ett Coopertest. Jag är jättetaggad, säger Viktor.

Hur känns det i kroppen efter att du ska ha trimmat bort en hel del vikt? Vad är din matchvikt nu?

– Kroppen känns i bra form! Har bantat ner mig till 93-94 kg nu. Det har jag inte vägt in på sex år. Förhoppningsvis ska jag vara snabbare på isen nu. Jag känner mig absolut snabbare och lättare när jag springer, säger Viktor.

Hur tror du viktnedgången kommer påverka ditt spel?

– Jag tror att jag kommer hinna fram till situationerna snabbare och kunna hinna med på fler tacklingar. Det känns jättebra och jag är jättetaggad inför den här säsongen, VIK i mitt hjärta!, säger Viktor avslutningsvis.

***

Känns lovande om Viktor kan få upp farten för att bättre utnyttja den fantastiska fysiken Borlängesonen besitter. Dessutom har Viktor ett bra spelsinne som också kommer väl till pass när det gäller att tajma tacklingar och skapa utrymme för medspelarna.

Undrar vilka transatlanter Viktor ska “ta hand” om nästa säsong efter att ha gjort det mycket bra mot bjässar som Grand-Pierre och Curry. Kanske stora bröderna Logan Stephenson och Shay Stephenson i Karlskrona?

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:65:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/04/110-Kopia1.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@VIKFanCentral Hur ser du på att bereda en plats till AL? Enklast såklart att inte förlänga AM eller NL, men spelm… https://t.co/QLrsY4HMUD

SvaraRetweetFavorit
silvertejpen - AvatarSilvertejpensilvertejpen

@VIKFanCentral Tröttsamt efterspel ”Låste in sig efter matchen” ”Inte okej” ”Spelarna självkritiska” Känns som… https://t.co/xwJ03G5XI0

SvaraRetweetFavorit
Kenneth Larsson - AvatarVIKen1964Kenneth Larsson

@J_Wallin @VIKFanCentral Frågan är om det finns en mening med att "jobba med individen" när laget inte mår så bra?

SvaraRetweetFavorit
Vitomannen - AvatarVitoknezVitomannen

@beessess @VIKFanCentral Tänkte mer på målvakt men ska vi prata utespelare och försvarspel så spelar dom som ett sä… https://t.co/q0dOXBHjwM

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto