AIK med Conny väntar ikväll, “drömvärvning?” & Brendan Mikkelsons agent om framtiden

I afton väntar AIK i ABB Arena. Gästerna är ett ganska småvuxet men snabbt lag. VIK har haft svårt för AIK denna säsongen och har inkasserat två förluster.

AIK:s skridskoskicklighet påminner om Karlskronas, som också är ett lag VIK haft svårt mot denna säsong. Kan VIK visa att man bemästrar snabbskrinnare på allvar ikväll?

Conny Strömberg är tillbaka på brottsplatsen där ett par kastade armbågsskydd den 18:e december blev droppen som fick bägaren att rinna över och VIK-sejouren blev oväntat (nåja) kort.

***

Det har ryktats på Gurkburken på SvenskaFans lite om att VIK kan ha en “drömvärvning” på G, någon som tidigare lirat i VIK. Givetvis ska vi ta det med en stor nypa salt, men ibland är det faktiskt ingen rök utan eld.

Dock verkar det inte röra sig om Brendan Mikkelson, som skulle kunna vara en tänkbar kandidat. “Brendan kommer spela klart säsongen i Toronto och kommer inte skriva på för Västerås i detta läge” låter Mikkelsons agent hälsa.

***

Rimligare då är kanske Jordan Smotherman eller Damien Fleury. Smotherman ska vara mycket god vän med Nick Angell, vilket kan spela in. Kanske är inte heller Smotherman något stort fan av Janne Karlsson, den hete coachen i Södertälje. SSK ska ju vara på värvningsjakt.

Och ska VIK värva bör nog krutet läggas på en målskytt för att säkra upp bakom fortsatt skadelistade Jeremy Williams.

Då kommer vi in på en delikat sportchefsfråga: Ska man värva den bästa spelaren tillgänglig oavsett position eller främst värva för stärka upp lagets svaga punkt(er)?

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

6 Kommentarer

 1. Strada

  Känner NJ rätt så blir det en center till för vik har ju inte gott om dem för tillfället typ enda han vrärva Hahha nää pengarna bör läggas på en tung pf till slutt tampen så vik blir farliga och tyngre i playoff eller direktplatserna

 2. Jocke S

  Jordan Smotherman är dyr , riktigt dyr. Skrivit om detta tidigare att han kostar 1.1 miljoner enligt en klubbkälla som jag har i en annan svensk klubb. Pelicans släpper inte honom utan att få en transfer-fee på 275 000 kr. Han må vara polare med Angell men pengar kostar han !!!

 3. Adde

  Skulle kunna tänka mig att det inte finns så mycket mer pengar att spendera för tillfället. Men får NJ chansen så värva den hårt skjutande fransmannen på en gång! 🙂

 4. Grillen

  Hörde från säker källa att pengar saknas, men tycker ändå att ta in ny toppspelare vore på sin plats med tanke på alla skador som är. Företag måste nog skjuta in pengar för styrelsen släpper inte till.

 5. SteffNo

  För min del får det gärna fokuseras på en sniper. Känns som att JW är för skadebenägen för att det ska kännas tryggt. Vi behöver en stadig backup.
  Känner mig skapligt tillfreds i övrigt.

Tweets

Philip Sunell - AvatarphilipsunellPhilip Sunell

@VIKFanCentral Helt rätt ville bara få med den viktiga detaljen, Zäta spelar mycket med känslor enligt mycket och k… https://t.co/vjxh3eGMQP

SvaraRetweetFavorit
Kämpa! 💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlinKämpa! 💛🖤🏒

@VIKFanCentral Man ser många likheter i spelet mellan lagen. Box i egen zon 5 mot 5. Vågar inte gå på hårt i egen… https://t.co/CE1Dm7MEVr

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@philipsunell Jo efter en slash va? 😉 som brukligt då man tappat klubban.

SvaraRetweetFavorit
Philip Sunell - AvatarphilipsunellPhilip Sunell

@VIKFanCentral Zetterberg tappade inte klubban.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto