Alex Lindelöf väljer Vita Hästen och det vill till nu att Niclas Lundgren visar att Zäta satsat på rätt häst…

Alex Lindelöf går till Vita Hästen enligt Hästen-podd. FOTO: Rune Åhlén

11 Responses

 1. Janta skriver:

  Va fan sponsrar jag ?
  Berätta …..
  Vet dom inte vad ett jobb är ?
  Fy fan

 2. Bozo skriver:

  Med situationen med Corona verkar en del spelare (eventuellt även tränare) fundera för mycket på om hockey verkligen är så viktigt. Utan publik blir nog några spelare lätt desillusionerade. Det finns ju sånna individer på varje arbetsplats och är något för ledarskapet att hantera. I VIKs situation undrar jag var det ledarskapet finns?

 3. Martin skriver:

  Gräset är inte alltid grönare på andra sidan, om nu Lundgren är potentiell kapten efter FJ är det väl ett enkelt beslut. Alex är ju såklart en förstärkning men har ju knappt några matcher i benen.

  I Västerås är glaset oftast halvtomt.
  Ekonomin är i ordning, det är ju tack vare korrekt agerande. Tror vi får ta två steg tillbaka ibland och se till vad vi faktiskt har.

  Almtuna och Tingsryd varnar får konken, vi gnäller över ett potentiellt felbeslut för ”vi skulle vilja”. Kom igen nu

 4. Kalle skriver:

  Känns som ett säkrare kort att behålla Lundgren. Dessutom är det väl defensiven som har varit det största problemet? Om man var tvungen att välja så tycker jag vik har gjort helt rätt. Utan att behöva analysera det.

 5. Örjan skriver:

  Blir inte ett dugg förvånad om vi snart får läsa att Z gjort klart med Frycklund
  RIDÅ 😪

  • Musse skriver:

   Frycklund är en center som kan bära puck. Det är just sådana spelare vi saknar. Skulle vara en mycket bra förstärkning. Positiva tankar nu Örjan, tröttsamt med allt gnäll som flera har påpekat i bloggen.

   • Mathias Helsing Andersson skriver:

    Håller med, jag skulle jubla om Frycklund skulle presenteras!

 6. Musse skriver:

  Jag skulle gärna se Alex i laget igen på sikt. Men inte genom att ta bort Lundgren i det här läget. Det är alldeles för stor risk för att stöka till det ännu mer. Han har inte spelat i år, knappt heller förra året då det var oftast som sjunde back. Jag hoppas det går bra för honom i Hästen och är alltid välkommen när det blir bättre läge.
  Nu behövs den ekonomi som finns enligt min syn läggas på några riktigt bra forwards. Det är svårare för motståndarna att göra mål när vi har pucken i deras zon…. :0]

  • Mikael Norén skriver:

   Ok! Bra och intressanta synpunkter. Som jag skrev har ju Lundgren potential att bli en riktig härförare i vår – hoppas det blir så!

 7. Musse skriver:

  Vänta lite nu…. när defensiven inte funkade i början av säsongen så var Lundgren bloggens drömförvärv för att det fattades defensiva backar. Nu jämförs han med Alex som har brister i fötterna och defensiven, men har sina styrkor i passningsspelet. Nu börjar vindarna blåsa från alla möjliga håll…..

  • Mikael Norén skriver:

   Vänta lite nu Musse… i början på säsongen fanns inte Lindelöf tillgänglig. Det vore dumt att inte anpassa saker efter rådande omständigheter va? Lindelöf har kraftigt förbättrat defensiven och var ju typ +20 senast här. Men det bästa vore ju att ha bägge.