Alla fans tycker nog att sina lag ser intressanta ut nu & Ersberg om sina alternativ efter HV 71: “Ska ta sommaren och känna efter”

Erik Ersberg var ett namn i målvaktsmixen innan VIK valde Henrik Lundberg. Nu verkar det som Erik eventuellt överväger att sluta.

– Det är bra med mig, men har haft en del problem med ryggen denna säsongen, säger Erik till Centralen. Jag ska ta sommaren och känna efter om det blir något mer spel för mig.

– Har pratat med VIK och förstod att de inte kunde vänta hela sommaren på besked från mig. De har säkert hittat ett annat bra alternativ nu hoppas jag.

***

Tittar vi på VIK-truppen just nu är det lätt att säga “mycket intressant, om den och den blommar ut blir detta riktigt bra…”

Men hur många allsvenska lag/supportrar säger inte det om sina trupper i detta läge? Framåt har VIK inte en enda forward som gjort 35 poäng en allsvensk säsong (och det var Gråhns för tio år sedan).

Däremot finns det som sagt en hel del talangfulla spelare som om allt går väl bör de kunna nosa på 30-40 poäng. Johan Thalberg var inne lite på samma resonemang gällande Markus Persson.

Det skulle känna så mycket bättre om laget kunde kryddas med en back och en forward som kunde lyfta omgivningen lite. Att värva två spetsar är kanske för mycket begärt och vi får nog lita till att lagmoralen plus Appelgren & Co. fixar alla “om” istället.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

Tweets

Fredrik Angebrand - Avatar_Hawkmoon_Fredrik Angebrand

@VIKFanCentral Ska bli intressant att se om spelskickligheten lyser igenom nu med nya lagbygget. Har saknat förmåga… https://t.co/bm6wIeNUOy

SvaraRetweetFavorit
Svensk Hockey - AvatarHockeySvenskSvensk Hockey

Videokoll: Svenssons poäng i Tingsryd skvallrar om ännu en “lugn” lirare med stort tålamod – men slår sedan till ko… https://t.co/C4H5dQa2sm

SvaraRetweetFavorit
Niclas Gustafsson - AvatarnisselovuddNiclas Gustafsson

@Rexxius @VIKFanCentral Tror inte JG hade signat med Vik om han inte vill spela där !

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Videokoll: Svenssons poäng i Tingsryd skvallrar om ännu en "lugn" lirare med stort tålamod - men slår sedan till ko… https://t.co/37lXOW1caF

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto