Angells svar på tal inför Rögle: “Du kan antingen spela spelet och försöka göra saker eller så kan du försöka att inte göra misstag”

– Det är bra. Vi bussade hit ner igår efter träningen. Jag väntar mig att Rögle ska komma ut hårt mot oss. De spelar på det sätt vi förväntat oss med massor av fart, säger Nick Angell till Centralen.

– Själv känner jag mig väldigt bra på isen. Det var en stor seger för oss sista matchen och det har verkligen hjälpt vårt självförtroende.

Vad betyder att Williams är tillbaka?

– Att Jeremy är tillbaka är bra för laget och det ger fler alternativ, fler vapen.

Allt har sett bra ut egentligen på sistone, förutom att backsidan har givit bort pucken några gånger för mycket kanske, hur ser du på det?

– Jag minns bara ett felpass som resulterade i ett mål när Robin (Jacobsson) försökte slå i mitten till centern för att skicka honom på en 3-mot-2. Då låg vi under och försökte hitta på saker.

– Du kan antingen spela spelet och försöka göra saker eller så kan du spela spelet och försöka att inte göra misstag. När du är nere 3-1 i 3:e perioden, vilken stil kommer att producera mer offensiv?, frågar sig den sympatiske backen retoriskt.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

 1. Mr H

  Nää, nu får Ni nog gå hem från Ängelholm. Hehe…
  Förstår Ni inte, det är ju i Rögles mål som puckarna ska ligga. Skjut in dem där istället.
  Malmöbo – vi får väl hoppas att Du har rätt om vad som inte avgjordes idag då…

 2. Patrick

  Tyvärr, nu är säsongen över, dem presterar som sämst när det gäller som mest. Viker ned sig mentalt, allt sitter i huvudet, antingen är du vinnare skalle eller förlorare, tyvärr räcker denna upplaga av Vik inte eller till Shl. Sorligt men sant, jag gråter inombords

 3. Malmöbo

  Idag ska Rögle gå ut hårt mot oss och även spela tuffare (enligt vad Devaeux säger till hd.se). Om det stämmer, får vi hoppas att det blir SHL-domare idag, för de tillåter mindre.
  Samtidigt visar det att Helmerssons tackling på Devaeux inte var så allvarig, utan framförallt olycklig.
  Då blir det också upp till bevis för våra backar, att uppspelen ska var enkla i pressade lägen, för det kommer vi att hamna i.
  Nollan i förra matchen var jätteviktig, även om det knappast blir en uppföljare idag.
  För VIK är det bra att vi fortfarande har mer än fullt lag, så var det inte förra året, då många var halvskadade. Nu har Steen kunnat vila och förhoppningsvis komma in som en joker igen.
  Inget avgörs idag, även om det vore skönt med en seger och kvittering i matchserien.

Tweets

Martin - Avatarmartin_park021Martin

VIK som högst 4:a i upptaktsträffen, passar oss perfekt!! @vasterasik @VIKFanCentral @henke778

SvaraRetweetFavorit
Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@VIKFanCentral Oerhört glädjande. Kanske bli slutspel för J20 sen, de har man ju inte direkt vart bortskämd med senaste åren

SvaraRetweetFavorit
Svensk Hockey - AvatarHockeySvenskSvensk Hockey

J20-extra: Dominante Thorwalls & Co. i VIK:s juniorer tog ytterligare en fin skalp mot Mora (efter 8-2 mot Leksand… https://t.co/VLIOOEtvJl

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

J20-extra: Dominante Thorwalls & Co. i VIK:s juniorer tog ytterligare en fin skalp mot Mora (efter 8-2 mot Leksand… https://t.co/qseLhUeKoh

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto