Hastigt och lustigt en god gulsvart känsla inför Rögleserien fortsatt

3 svar

 1. Mr H skriver:

  Då var det dags igen – bortamatch. VIKs tidigare signum. Kan formen vara på väg tillbaka till oss igen? I sådana fall kanske VIK kan minnas hur kul det var på planen nu sist. Gå dock inte fram för häftigt i offensiven så att kontringslaget Rögle får slå hål för lätt igen. Värdera avsluten. Vi får inte öppna oss för mycket bakåt. Att vinna skotten är inte det som säkert kan vända den här serien. Det är att göra fler mål än Rögle gör!
  Hjälp Frasse – städa. Hela tiden. Som sist. Bort med returerna, tvinga dem till svåra avslut.
  Skapa momentum i powerplay genom att släppa pucken i tid. Det ställer deras försvar. Tänk inte för länge. Då försvinner chanserna. Släpp pucken snabbare, det är det som är hockey!!
  Williams i powerplay i första hand. Där har han chans att göra mest nytta så här direkt efter skada.
  Vi har inte fått våra mål tillräckligt enkelt än. Det har däremot Rögle fått med råge.
  Sätt tacklingarna hårt och så schysst som möjligt. Hockey är en kampsport. Mer tacklingar.
  Återigen – hjälp Frasse.
  Go for it!

 2. Kiekko skriver:

  Inget snack om saken. Det är så enkelt. Har studerat det hela i varje match. Så fort VIK tar kommandot och spelar med fart och jävlaranamma så ordnar det sig. Backa tillbaka och det är kört. Då tar motståndaren över. Lär er av det och VIK fixar tre raka mot Rögle. Men andra ord, full fart framåt i 60 minuter och SHL-platsen är grejad.

 3. Mr H skriver:

  Frasse, var har Du varit? Grattis, grattis!! Super!
  Gråhns viker in den svåra vägen och rakar in sin egen retur. Svårt mål och värd sin vikt i guld. Frycklund superkanon – lasta den mer. Freddan J tillbaka och rakade in sin egen retur. Svårt mål även det.
  Och Helmer efter 8 minuter. Det ska smaka, Helmer, och det gjorde det efter Din tackling. Det är sånt som kan ange tonen i en match och ge energin som är så oändligt viktig. Superviktigt – det går aldrig att underskatta. Sådant skapar vinnare.
  Alla backar som rakade rent den egna borgen/slottet och tvingade Rögle till svåra avslut. Där är det. Det är det som är framåt i hockey. det bygger hela lagets själ.
  Chippa ut puckarna. Tryggt spel krävs mot supersvåra Rögle – som aldrig någonsin får bli underskattade.
  Kudos…and by the way…Frölunda vände 1-3 till 4-3 i matcher, men vi ska inte förhasta oss. En match i taget.