Äntligen fick starkt Västerås full bortautdelning trots odisciplin mot ruffigt Pantern

Benker hade bråttom i Malmö... FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Bozo skriver:

  Oskarshamn har ju haft den stora fördelen att ha två toppmålvakter, det lär nog ha ändrats idag när Rifalk byttes ut. Nu lär Åhman få förstespaden och Rifalks självförtroende få en rejäl knäck. Ledningen lär därmed inte våga alternera mer mellan målisarna eftersom att vinna hemnaplansfördelen är så viktig i allt framöver.

  • Viktoriko skriver:

   Eh nej. Rifalk är bara så pass bra, har inte med god form att göra. IKO kommer ha två toppmålvakter hela säsongen.

 2. Jan Malmberg skriver:

  Häftigt att Patrik Berglund kan tänka sig att spela i VIK igen. Jag glömmer aldrig när Berglund avgjorde mot Djurgården på hovet i hockeyallsvenskan (NHL strejk) Min brorsdotters kille var tydligen kompis med Patrik i tonåren. Kul !!!

  • Duncan O'Keefe skriver:

   Oj, häftigt att ha en sån relation till en av stadens stora ikoner i modern tid. Jag såg Bulan i Stadshuset idag, vad kan det ha handlat om?

 3. Jan Malmberg skriver:

  Håller med föregående talare (Peter) p.s. har inte sett matchen, bara målen.😁🏒🏒🏒🏒🏒-🏒🏒🥊

 4. Peter skriver:

  Så skönt att se Ersson i matchen. Sjukt lugn i sitt agerande, släpper inte speciellt många returer heller. Och återigen en riktigt hög räddningsprocent 94,44%.
  De fem senaste matcherna med Ersson i mål har VIK tagit 11 poäng. De fem matcherna han missade under junior-VM tog VIK 2 poäng. Hoppas bara att Ersson fortsatt också orkar axla ett så stort ansvar i framgångarna, han är ju trots allt bara 19 år.
  Jag hoppas Zetterberg försöker få in en målvakt till istället för Dahlbom för han har aldrig varit en målvakt för HA.