Äpplet inför LIF & om lagbygget/tryouter: ”Vi möter ju Leksand och då vill jag se att vi vinner!”

Väldigt tillmötesgående sportchefen Andreas Appelgren ställde åter upp på bloggens funderingar inför Leksand (foto: Rune Åhlén):

Hur ser du på lagbygget just nu?

– Det är det att vi inte är speciellt breda. Sjukdom/skada slår hårt mot kvalitet på träning/match. Det här är saker vi naturligtvis visste om innan, men det blir mer uppenbart nu när vi är igång.

Hur ser du på tryouterna (Adam Lidström, Albin Lindgren och Jimmie Jansson)?

– De ser ut som vi förväntat oss. De behöver tid för att komma in i det.

Är det fortfarande backsidan ni vill förstärka?

– Vi känner att vi skulle behöva bredda på både forward- och backsidan, men vi har som alla vet inga ekonomiska resurser för att förstärka något överhuvudtaget.

Vad vill du se mot Leksand i Mariestad under lördagen?

– Vi möter ju Leksand och då vill jag se att vi vinner!

***

Matchen mot Leksand blir nog ganska viktig för Henrik Lundberg, som inte hade en så lyckad debut i Karlskoga, dock var backarna givmilda då.

Däremot gjorde som bekant Marcus Dahlbom det lysande mot Salavat med 52 räddningar, vilket spetsade till målvaktskampen.

1 svar

  1. eskil skriver:

    Blir inte Lundberg etta iår så är jag verkligen rädd för kommande säsong. Dahlbom kommer inte rädda oss och om han blir etta så säger det inte så mkt om han sj utan om Lundberg mer isf. Vi har precis som appelgren säger ingen bred trupp och alla vi vet att skadorna kommer komma iår igen för vårt VIK så håller inte Lundberg ens Dahlbom bakom sig så har vi problem, tyvärr.