Åter stark prestation då endast några olycksminuter kostade VIK minst en poäng mot Modo

Tight mot Modo. FOTO: Rune Åhlén

5 svar

 1. Kalle skriver:

  Tycker att han som komenterade var västerås supporten var jätte kass

 2. robert jonsson skriver:

  Tycker första pp uppställningen känns klockren. Däremot känns andra pp uppställningen tveksam. Här tror jag att endera Lindelöf eller Källström skall in som pointman på blålinjen i stället för Younan. Bägge har bra speluppfattning samt ett rejält skott om de får lite tid på sig, vilket man får i pp.

 3. Gurkan 63 skriver:

  Det är mycket vanligt att unga målvakter/spelare är ojämna i spelet. Dags för Dahlbom att kliva in ett par matcher så Ersson får lite distans till hockeyn. Mycket bra av vik att kriga på , med lite tur såhär det blivit en pinne minst. Vik stod upp på ett bra sätt och Modo hadde några lyckominuter och förvaltade det bra.

 4. Miko skriver:

  Det var svårt på förhand att vänta sig att Vik skulle få med sig mycket från matchen i Ö-vik med tanke på Modos fina form. Nu i efterhand känns det tråkigt att gå tomhänta efter en så fin prestation. Med något bättre målvaktsspel (Ersson var betydligt mer mänsklig idag) och effektivitet hade man nog fått med sig nåt. Hur som helst har laget nu visat att man kan mäta sig med de bästa och det bådar gott inför fortsättningen. I slutändan kanske det jämnar ut sig. I vissa matcher får man inte med sig nåt fastän man spelmässigt förtjänar det medan det i andra är tvärtom. Det viktigaste att laget börjar växa in i den allsvenska kostymen och jag tror att chanserna till att nå toppåtta placeringen är god.

 5. Patrick skriver:

  Våga bänka om man inte prestera oavsätt namn på ryggen.