Återigen syntes de offensiva skillsen först när det blev straffar mot Timrå

4 svar

 1. PatrikH skriver:

  Även jag tycker Andreas Lindh var mycket bra igår även om kommentatorerna till matchen på Viaplay igår inte lyckades uppmärksamma det. Han var ytterst nära att också sätta ett mål igår efter rörligt spel framåt. Lindhs rutin och tuffhet bakåt behövs nu när Varg inte finns kvar sedan förra säsongen.

 2. Rotkiv skriver:

  Bra analys som vanligt och att toppstjärnan skulle gå till Fransson var självklart. Övriga två stjärnor hade kunnat gå till vem som helst i första linen, Williams – Frycklund – Romano. Eller kanske just till gamlingen Lindh som denna kväll visade att han vill vara med i startuppställningen. Att du tog ut Romano antar jag berodde på hans straffsäkerhet, först mot Rögle nu mot Timrå.
  Visst är det skönt att extrapoängen bärgas hem i straffkamperna men ännu härligare om trepoängarna togs under ordinarie tid. Det är väl bara att inse att transatlanterna har säkra skills i den individuella kampen mot straffmålvakten. Men har dom de rätta kvalitéerna i lagspelet? Det har man inte visat mycket av hittills förutom första linens insatser igår under andra och tredje. Den fungerade ju riktigt bra och då återkommer jag till min propå om att man ska rulla runt på ordinarie liner i PP.
  Det skulle vara kul och höra hur Jockes PP-uppställningar fungerar under träningarna – under match funkar dom ju inte. Ställ frågan!

 3. Anders Kvarnefalk Forslund skriver:

  Nog tycker jag att Lindh gjorde ett riktigt fint jobb under stunderna han var inne.
  Jag tror att rutinen som dem lite äldre spelarna har är lite eftersatt. Borde man inte använda sig mer av dom eller är det fel tänkt av mig?

 4. skägge skriver:

  När ska spelarna få börja tacklas ordentligt igen?! Kom igång med tacklingarna och in med pucken på mål.