Återigen tamt Västerås föll i en medioker tillställning mot Vita Hästen och kvalspöket lever i högsta grad

Hur kommer VIK ut mot Almtuna? Inte som vanligt på bortaplan får vi verkligen hoppas. FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 Responses

 1. Johan skriver:

  Vi som följer laget ifrån läktaren känner panik och att detta inte kommer gå bra, något måstes göra innan nästa match, behöver in med minst två riktigt bra spelare om detta inte ska luta i 1an nästa år för ett negativt kval kommer inte laget klara av. Märkligt att ledarna i laget inte ser paniken, ser de inte samma sak som vi? Eller inser de att det är kört iallafall. Detta kommer bli väldigt dyrt för VIK, självklart sviker publiken och därmed sjuker intäkterna. Många känner sig besvikna och svikna på hur det blev förra sesongen och förväntar sig att laget åtminstondet stannar kvar i allsvenskan. GÖR NÅGOT NU!!!

 2. Snövit skriver:

  Chanserna är inte stora att detta lag klarar ett negativt kval. Hamnar man väl där försvinner även ”slå underifrån”-faktorn och byts till fet press istället. Vi känns väldigt mycket som Asplöven förra säsongen.

 3. PatrikH skriver:

  Precis så känner jag också, vi borde få ut mer av detta lag, det är en inställningsfråga. Alldeles för länge har det tjatats om att vi har ett svagt lag med juniorer etc. På samma sätt fortsätter spelarna att tjata på det bortdömda målet istället för att ”face the facts” och börja jobba utifrån de förutsättningar vi har. Det är bara förlorare som har en massa bortförklaringar, vi kan fortsätta att skylla på än det ena än det andra och fortsätta vara förlorare; ELLER så slutar vi upp med bortförklaringar och inser att vi har en chans att ändra på saker om vi tar ansvar för det.

 4. Patrick skriver:

  Svag mentalitet idagens Vik är ett faktum. Laget gör så klart så gott dem kan men kvalitén räcker inte till och dem etablerade spelarna tar inte sitt ansvar, tror att dem själva känner att dem inte räcker till., Fredda Lihagen, Gråhns mm har aldrig varit nå bärande spelare i tidigare lag. Äpplet måste agera och ledningen måste se till att jobba in cash annars blir de negativt kval.