Bara lite jobb återstår för den gulsvarta lagmaskinen efter artisteri av Conny Strömberg & Alex Lindelöf mot Huddinge

Lindelöf tog klivet till allsvensk toppback tillsammans med Paananen. FOTO: RUNE ÅHLÉN

8 svar

 1. Löven skriver:

  Kul! VIK hockey ska inte spela i DIv 1. Bra för hockeyallsvenskan med VIK i serien.

 2. HR skriver:

  Välkomna tillbaka!

 3. Miko skriver:

  Fantastisk insats. Man håller verkligen nerverna i styr i dessa viktiga matcher. Man kan inte annat än imponeras. Hoppas nu laget avslutar med en seger hemma även om det räcker med en poäng. Troja kommer komma ut hårt och gå för vinst från första nedsläpp så klarar Vik av den första anstormningen så finns det en bra chans att detta går vägen. Troja är målglada och har gjort flest mål i kvalserien men släppt också in mycket så det finns alls möjligheter att Vik hänger några mål på de också precis som Borlänge gjorde. Nu är det nära. Man kommer sakna kvalserien när det har gått så bra som det har gjort, men går det vägen vilket man hoppas på så lär man komma över den saknaden snabbt :).

 4. Marko skriver:

  Ni som är gamla nog minns kanske Krobbe Lundberg, mannen som vispade med sin klubba och sprätte upp puckarna i nättaket.. ( finns ev på youtube svartvitt) Sådan flashback fick jag av Connys mål. Verkligen ett klassmål.. Utan att gå händelser i förväg om ev uppflyttning så har VIK ett delikat läge med att ”signa” spelare till nästa säsong och CS kan vara en gubbe att ha i laget.
  I övrigt är det mycket superlativ från min sida gällande matchen igår och jag är väldigt stolt och glad över prestationen. Mycket bra gjort.
  Sen vill jag ha Bergman på ett flerårskontrakt, kan bli en ny Fredrik Johansson för VIK dvs en trotjänare även om vägen dit är väldigt lång. Är så jäkla nöjd med den mannen, hög klass.

 5. VIKarn skriver:

  Jag tycker nog att Dahlbom skulle ha MVG i betyg oxå.
  Sedan måste det vara ett tecken på en väl fungerande grupp, när t.o.m CS är ner i egen zon, kämpar som jag inte trodde han skulle göra när han kom.
  Nä, det ser bra ut, hoppas det blir klart på torsdag, så slipper man sitta som på nålar.

 6. Majk skriver:

  Lövens sportchef kollade matchen, vilka kan ha varit aktuella där? Ingen får vi hoppas!

 7. Gurkan 63 skriver:

  Mr Strömberg vilket mål vilken kyla han bara drog stackars målvakten som ett dragspel sen tackade han och satte det snyggaste mål på många år i mitt älskade Rocklundahallen . Ett stort tack till hela laget för denna underbara uppvisning Tack !!!!

 8. Bozo skriver:

  Idag var det MAGI i alla dess former. Har inte sett nått som kommer i närheten av detta sedan sejouren med Backlund, Berglund och Mikkelsen.