Budskap från fans då Timrå gjorde det bra mot Västerås som bjöd på matchvinnarmyra från mittzon

6 svar

 1. Jocke skriver:

  Kan nog inte riktigt hålla med om att Fransson släpper in skottet utifrån pga att han står och sover , Pucken gick i en solklar riktning efter isen och stutsar något jävla otruligt på något på isen och går rakt upp i krysset… Inte allt för många målvakter har sådana bra reflexer att dom hinner reagera nå särskilt på en sådan ändring i färdbanan helt oväntat..

 2. Sillen skriver:

  Tycker Frenkas kritik mot Helmersson och Jonsson är tagen ur tomma luften. Visst inledde båda lite svajigt men de har ju i princip varit säkerheten själva i egen zon de sista 20 omgångarna, det tycker iallafall jag å jag var väldigt kritisk mot Helmersson i början på säsongen. Att ha ett defensivt backpar och 2 lite offensivare är nog utmärkt sätt ur coachsynpunkt.

 3. Frenka skriver:

  Självklart är det fler lag som har haft domare mot sig, det säger jag ingenting om men kan ta ett exempel,
  Hampus larsson får en femma för en bentackling för ett par matcher sedan(säger inget om den utvisningen då den är korrekt dömd), iko får ingenting från förra matchen, det har vart många strafflägen som det inte ens blivit utvisning av.
  Utvisningen på fredriksson när han rumptacklar en iko spelare och får 2 min för holding?
  Johner får 2 min för holding samtidigt som gråhns fighten, holding efter avblåsning tycker jag är ganska intressant.

  Sånna situationer kan avgöra matcher så jag kan nog inte hålla med om att det endast är spelarna som avgör hur matcherna slutar.
  Måste även tillägga att jag menar inte att precis allt är dommarnas fel och misstag kan alla göra, men man missar inte 2 solklara bentacklingar under en och samma match

 4. Strffp skriver:

  Det är så tråkigt att människor som i övrigt skriver nyanserade och kloka inlägg som ovan hemfaller till att dra in dommaren.
  ”-Tycker det känns som att vi har haft domarn emot oss väldigt mycket den här säsongen…“
  Och det tror du inte att nästintill varenda en bland motståndarsupportrarna tycker drabbat deras lag?
  Då är du riktigt naiv och förmodligen duktigt färsk i dessa sammanhang.

  Spelet avgörs av spelarna på plan sett över en hel säsong och inbilla dig inte annat!

 5. SteffNo skriver:

  Jag blir mer och mer övertygad att JW är mer av en belastning just nu. Jag tror att det även i laget tänks att det fixar sig när han är tillbaka i form.
  Men…han är långt ifrån en Messias…han har alldeles för smalt spektra för att hängas på den gloria han har fått. Jag sticker ut hakan och säger att ytterligare en skada eller sjukdom på honom som ställer honom utanför laget är enbart till gagn för maskinen VIK.
  Då finns inte den livsfarliga känslan att JW fixar det….Jag är helt övertygad att JW skulle börja producera om pressen på honom skulle lätta.

 6. Frenka skriver:

  Vik spelar hockey i shl-klass den första minuten, faller ner till en div 1 nivå resten av matchen.

  Timrå ligger på samma nivå hela matchen och gör det bra med tanke på situationen dom är i nu(kanske fick dom en nytändning efter deras glädjebesked) deras målvakt räddar matchen med några riktigt svettiga räddningar, men 39 skott eller vad vik nu hade… Det får inte se ut så här match efter match (nu tänker jag på förlusterna, vik brukar oftast vinna skotten med otroligt mycket mer skott dessa matcher)

  Frycklund och andersson gör en kanonmatch krigar, sliter och köttar.
  Fredda och steen gör en väldigt bra match också

  Jonsson och helmersson fortsätter göra misstag på misstag, tror att en hungrig rubins kan ta jonssons plats vilken dag som helst.
  Jacobsson och montpetit ser man mindre utav för varje match som går.

  Domaren gör en usel match den tiden han var på isen, tyckte linjemännen gjorde det riktigt bra när dom fick ta över.
  Straffen timrå fick va solklar (jonsson såklart) men sekvensen efter när urbas blir slashad, hakad och nedriven är dock ingen straff men utvisning? Domarn? Hallå?
  Tycker det känns som att vi har haft domarn emot oss väldigt mycket den här säsongen…

  Målet som studsar in från blå börjar med att jonsson (vem annars?) slarvpassar och 2 vikare flyttar sig från skottlinjen av någon anledning så det är inte bara frasses fel, även om han gjorde en svag match han också

  Nu är det bara att ta nya tag och ta viktiga poäng mot topplagen