Centralen avslöjar en spelare som Västerås försökte landa

När Per Helmersson kommer tillbaka blir det ännu tuffare konkurrens på backsidan för Warg & Co. och VIK fick Brady istället för en ny Yalelirare. 

Centralen kan avslöja att Västerås försökte värva forwarden Brian O´Neill inför den här säsongen. O´Neill anses vara en av de bästa collegespelarna genom tiderna i Yale, samma lag som Broc Little spelade i.

O´Neill blev istället kvar i Manchester Monarchs i AHL och VIK satsade på Brady Leisenring. Ingen är nog ledsen för det i dag. O´Neill ser inte ut att direkt få spelet att stämma i AHL med endast en poäng på åtta matcher.

Ni som vill läsa mer om detta kan kika här.

***

Djurgården-Leksand 6-2. Inte ofta Leksand ser så tama ut. Tony Zabel och Mats Bäcklin känns som två ödmjuka herrar som säkert kan få riktigt bra ordning på Djurgården nu.

Tänk att en spelare som Jimmie Ölvestad har gjort ett (!) mål på 20 matcher. I en liga där Viktor Mårtensson gjort två… Här borde det finnas mer att ta av för Zabel.

Men hur revanschsugna kommer inte Leksand vara på tisdag i Västerås?

***

Undrar hur spelare som Robert Kimby och Robin Nilsson känner sig nu när de inte ens får byta om på matcherna?

När Helmersson kommer tillbaka blir det tuff konkurrens med dagens sex ordinarie backar, där det är svårt att se vem som får sitta av Helmer, Warg, Emmerdahl, Lindh, Heed, Mikkelson och Björklund.

***

Nya förhandlingar i NHL imorgon måndag. VIK:s plan B är att plocka hem Dave Lundbohm såklart. Och Conny Strömberg? Conny skrev av någon anledning bara på för två månader med Tingsryd…

snap_isAutoPosted:
1
snapFB:
s:96:"a:1:{i:0;a:2:{s:8:"PostType";s:1:"A";s:10:"SNAPformat";s:31:"%SITENAME% %TITLE% %URL% %IMG%";}}";
snapLI:
s:41:"a:1:{i:0;a:1:{s:10:"SNAPformat";s:0:"";}}";
snapTW:
s:176:"a:1:{i:0;a:4:{s:13:"SNAPincludeTW";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:55:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #hockeyallsvenskan";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";}}";
snapEdIT:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:68:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/10/FL_VIK-SSK-29.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. Hampus

    Nej! Inte Conny! Han är inte alls en spelare Västerås borde ha. Gå från lag till lag, nja…

Tweets

Gulsvart - AvatarStoffelito78Gulsvart

@MartinF021 @hockeysnubben95 @VIKFanCentral @einegard89 Nu är det ju skillnad på allsvenskan men nog skulle han pro… https://t.co/CR48sexbDM

SvaraRetweetFavorit
Gulsvart - AvatarStoffelito78Gulsvart

@hockeysnubben95 @VIKFanCentral @einegard89 Jo men jag tror han har out för spel högre upp systemet.

SvaraRetweetFavorit
Marcus - Avatareinegard89Marcus

@VIKFanCentral @Stoffelito78 Absolut, han skulle nog till och med kunna ta en plats i en lägre kedja i SHL.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto