Christer Olsson om avslutet i VIK: ”Jag tycker inte det var schysst mot Tony”

Det var då. Olika öden för herrarna (Gustav Ahnelöv, Christer Olsson, Tony Zabel & Anton Mylläri) på bilden från 2016. Zabel ska nu försöka få fart på en kanadensisk center som har skills men kanske inte viljan. FOTO: RUNE ÅHLÉN

13 svar

 1. King skriver:

  Kalkon beslut som vanligt av herr ordf.

 2. Cowboy skriver:

  Läste att Jonson ”tagen på sängen” när Olsson sa upp sig i sympati, Olsson hade ju själv krävt att få med zabel för att ta jobbet så det kan man räknat ut med valfri kroppsdel.
  Är det inte spelarna som ligger bakom detta så är det ridå ner nu, derby mot sura i höst.

 3. Patrick skriver:

  Om ledningen inte hade agerat så hade de varit tjänstefel. Vik har haft tur i båda segrarna och spelat uselt. Okej skulle ha giorts tidigare kanske direkt efter HA slut så ny tränare hade fått uppehållet på sig för att sätta ett spel o lära känna spelarna. Men bättre sent än aldrig sen är de ju så att spelarna har ett stort ansvar men svårt att sparka hela truppen. Om dem inte hade agerat så hade dem fått massiv kritik för de o agera har väl inte varit ledningens styrka detta år. Fel folk i ledningen som gjorde helt fel som tog Äpplet som SC och fel av Äpplet att ta in CO o Zabel. Så för mycket dåligt folk på samma ställe vid samma tid, tror oxå att denna ledning är för styrda av visa sponsorer. Ny tränare brukar ge positivt resultat i 5-6 matcher, förhoppningsvis räcker de för att vara kvar i HA. Jag hoppas!

 4. Marko skriver:

  Detta var ett verkligt ”wake up call” för samtliga inblandade. Oavsett vem som nu står i båset kommer dessa att sätta press på spelarna att prestera och då är det full satsning som gäller återstoden av säsongen.
  Bara o hoppas på lite 3 poängare framledes så att klubben överlever.

 5. Marcus skriver:

  Dålig timing helt klart! Tittar man på spelet är förändringen given. Ska man vara ärlig så var segern igår inte rättvis. Helt uselt spel förutom period 2 och det var den enda perioden man förlorade.

 6. Malmöbo skriver:

  Jag tar för givet att det är spelarnas missnöje som lett fram till detta. Hoppas bara att alla nu är nöjda och att det inte bara några få som var missnöjda. De som ville få bort Zabel hade nog inte räknat med att även Olsson skulle gå.

  Men det är helt och hållet upp till spelarna att klara ut detta. Hoppas att Gråhns kan spela, för han kan axla den viktiga ledarrollen.

 7. Gurkan 63 skriver:

  Fyfan vad dåligt av styrelsen vilken känsla dom har . Olsson all heder åt dig att väcka upp Zabel visar att det finns heder i dig . skulle styrelsen ha gjort någon förändring på tränarsidan så var detta det sämsta allternativen sju matcher kvar . spelarna ska verkligen titta sig i spegeln mytteri kallas det uppskattas inte av publik, sponsorer . klubben har sätt till att ni har mat på bordet men nu är borskämda snorungar som skulle sättas på platta för länge sedan . om ni inte gillar tränarna era chefer visa då lite stake och gå upp och riv era kontrakt och dra från stan .

  • N skriver:

   Det behöver inte vara spelarna som ligger bakom. Det var bara en hypotes.

 8. Sudden skriver:

  ”Ligger Salo och lurar i vassen?” Skulle det stå…

 9. Sudden skriver:

  Lurar Salo i krokarna?

 10. Bror skriver:

  Oj vilken soppa! Men vilken förstärkning Viks A-lag får i Paananen.. har ju gjort underverk med J-18 och J-20… 😉 herrejösses..

 11. A skriver:

  Märkligt att göra den här ändringen nu men ÄNTLIGEN!