Danne tackar för sig!

Efter ett par roliga säsonger i införrapporternas och tyckandets tjänst så lämnar jag VIK Fan Central. I och med det ökande antalet läsare till sidan vi byggt upp så ökar också kraven, och för min del har tyvärr glädjen att skriva blivit lidande. Av den anledningen lämnar jag med varm hand över till Mikael Norén att fortsätta att styra skeppet själv.

Hockeyn i sig och VIK kommer jag dock inte släppa. På något sätt kommer jag säkert att synas och höra igen. Tycka kommer jag alltid att göra… och det kommer jag i fortsättningen att göra under på ett eget konto.

Följ mig gärna på @Danneunplugged

 

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

  1. GurkOlle

    Tråkigt att du lägger ned Danne, men, jag förstår. Har man inte tiden, eller rätta glöden, då blir det inte riktigt bra. Se det som en Time-out! Du är välkommen tillbaka…

Tweets

Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Med tanke på de spelare som NJ lyckades få till VIK den säsongen och innan dess så gissar jag att de… https://t.co/G6pMxVQqyM

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@SeClaes Ja, skulle inte förvåna om det var så.

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Åtminstone så är en satsning mot SHL och en garanterad plats där ett kort att spela ut. Tror att NJ… https://t.co/lqkZRISQd7

SvaraRetweetFavorit
Olof GurkOlleOlof "GurkOlle" Loklint

@VIKFanCentral @SeClaes Han får 25% mer betalt om han ger fan i burskydd ;)

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto