Danne tackar för sig!

Efter ett par roliga säsonger i införrapporternas och tyckandets tjänst så lämnar jag VIK Fan Central. I och med det ökande antalet läsare till sidan vi byggt upp så ökar också kraven, och för min del har tyvärr glädjen att skriva blivit lidande. Av den anledningen lämnar jag med varm hand över till Mikael Norén att fortsätta att styra skeppet själv.

Hockeyn i sig och VIK kommer jag dock inte släppa. På något sätt kommer jag säkert att synas och höra igen. Tycka kommer jag alltid att göra… och det kommer jag i fortsättningen att göra under på ett eget konto.

Följ mig gärna på @Danneunplugged

 

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

  1. GurkOlle

    Tråkigt att du lägger ned Danne, men, jag förstår. Har man inte tiden, eller rätta glöden, då blir det inte riktigt bra. Se det som en Time-out! Du är välkommen tillbaka…

Tweets

Anders Karlsson - AvatarAndersKelsonAnders Karlsson

@Johan_vst @VIKFanCentral Grus inblandat i isen... 😉 Vet som sagt inte hur, kanske går att göra isen med något mer… https://t.co/rvBCsAf0L8

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@AndersKelson Nicklas Lidström talade ju faktiskt om att tillåta lite mer hakningar och interference igen om jag in… https://t.co/FgwUK1h3tU

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto