Doell fick lämna lite i förtid efter Björklövenförlusten och Fagervall efter matchen

2 svar

  1. CD skriver:

    Bort med Bergqvist… helst förra säsongen…….

  2. Väinö skriver:

    Tycker att det är skandal att det inte finns mer pengar i spelarbudgeten, ca
    8,5milj, i ett lag som VIK, i en stad som Västerås med så stora och många företag. Vad är problemet? Snåla företag? Nej, jag tror det definitivt finns mer att hämta och då undrar jag vad VIK:s marknadsavdelning gör åt saken? Alldeles för lite enl. mig för jag tycker man borde gjort ett bättre jobb redan tidigare under året och gett sportchefen en bra förutsättning istället för att tro att han ska kunna trolla. Jag tycker att man kan kräva mer av marknadssidan och ha folk som verkligen gör allt för att dra in pengar. Varför är spelarbudgeten lika liten i år som förra året? Nöjer man sig när man kommit upp i samma nivå som året innan? Det blir inget SHL den här säsongen om inget radikalt görs.