Något bättre men smånätt och svagskjutande Västerås tråkades ut av defensivt Björklöven

2 svar

 1. Rotkiv skriver:

  Hockeyglädje – det vill man ha, helst i Rocklundahallen. Igår bjöds vi på några glädjeämnen, men för få!
  1) PP-spelet funkade ju riktigt bra med ORDINARIE första line förstärkt med Bromé!
  2) Bromés energi, vilja och fantasi under hela matchen
  3) Romanos trollkonster
  4) Måste även nämna Björklövens 0-1 mål. Vilken passning av gamle VIK-backen Andersson, vilket fartfyllt genombrott av Palmebjörk! Kanske inte särskilt svårt, för Mitell tycktes fortfarande snöra skridskorna och Helmer tittade mest på.
  Viljestark inledning av Björklöven! Var fanns VIK;s vilja? Egentligen kan man inte klaga på spelarnas arbetsinsats igår – dom jobbade på! Arbetsviljan tycktes finnas men konstruktiviteten saknades och än värre spelglädjen tycks saknas helt. (Undantaget Romano, Bromé, Mårtensson och Fransson)
  Återkommer därför till mitt påstående, min analys, att årets VIK-uppsättning saknar en härförare. Påpekade det redan då Björklöven spöade upp oss uppe i Umeå. DÄR har vi problemet. VIK behöver en härförare, en glädjespridare, en ledstjärna som väcker laget redan i omklädningsrummet! En som kan skapa Vi- & VIK-anda, kämparglöd och spelglädje. Jag håller stenhårt på att det ska vara en tvåvägspelande back som helst ska orka vara inne i vartannat byte och skapa förutsättningar för alla fyra kedjorna.
  FANCENTRALENS omröstning om ”Centerfrågan” tycker jag är patetisk då den saknar alternativet ”Ta in en klassback”. Enligt kommentarerna är det ju fler än jag som förordrar det. Gott om forwards med potential finns redan i laget. Förhoppningsvis är Fredda, Messi och Kevin tillbaka och varför inte även fylla på med J20;s Albin Ljunggren som poängmässigt inte ligger långt efter Bromé.
  Till sist: Vart har Frycklunds självförtroende tagit vägen – i våras var han som junis en av lagets pådrivare och ledstjärnor. Blev vuxenrollen för svår?

 2. B. Esserwisser skriver:

  Säg tack och hej till
  1. Doell och Mitell, trötta herrar som gjort sitt
  2. Sam Marklund, vad tillför han som vi inte har i egna led?

  Bänka Frisk och gå på 3 backpar, ta upp en junior som kan gå som 7:e back

  Säg hej och välkommen till
  1. Linus Svedlund, härlig egen produkt som är bättre än ovanstående.
  2. Någon som kan göra mål

  Innan säsongen var det mycket snack om Big Mac…snacka om besvikelse.
  Ser inte en tackling, inget trashtalk. Ingenting som skapar energi.
  Kan nån gå ner med lite ammoniak som han kan få sniffa innan varje byte?