Eftersnack Rögle och Romanostraffarna med Fagervall och Williams

4 svar

 1. Rotkiv skriver:

  Hej igen Danne. Det är väl självklart att spelarna känner till Fancentralen. Precis som alla idrottsmän läser alla tidningsklipp om sitt lag och för att se om deras enskilda insatser omnämns, precis som man läser ”allt” på Nätet läser med 99% säkerhet VIK-spelarna Fancentralen. Så var inte blygsamma – VIK;arna läser!
  Även tränarduon och ledningen borde läsa! Det är på gränsen till tjänstefel att inte hämta in tyckande och ha god kommunikation med publiken – fansen – kunderna. Dessutom intervjuar ni ju dem ibland, klart att de läser! Om dom sen bryr? Det är en helt annan sak, men man borde! Publikhavets ögonen ser mer – publikhavets öron hör mer – publikhavets analyser ger fler svar på frågorna! Som sagt om man sen bryr sig är en annan sak. Det är inte publiken utan ledningen som lovat att i år ska VIK upp i SHL – vi fans kan bara drömma och hoppas!
  Till sist kollade jag in VIK;s officiella hemsida – länk till Fancentralen finns där! Precis som till VLT och Gurkburken.

 2. Danne Matstoms skriver:

  Tack Rotkiv ! Konstruktiv kritik är fantastiskt bra och vi behöver verkligen veta hur vi kan göra för att gå vidare.

  Vi som driver sajten har väldigt små medel att verka med och jag det skulle förvåna mig mycket om spelare/ledare ens känner till oss. Än mindre tror jag att de läser vad några glada amatörer skriver.

  Men… om möjligheter som du skriver om, skulle dyka upp, skulle vi gärna ta tillfället i akt för att kommunicera direkt med föreningen.

 3. Mikael Norén skriver:

  Tack för intressanta uppslag! Vi får fundera på hur vi kan förbättra denna sida.

 4. Rotkiv skriver:

  Till Fancentralens drömmare Mikael, Danne, Jesper och Fredrik.
  Ni drömmer ju om att VIK ska spela i Elitserien med fullsatt arena och skön stämning varje match.
  Jag har samma dröm!
  Precis som så många andra i Västerås. Precis som alla vi som kommer med inlägg här på Fancentralen.
  Frågan är hur vi bäst kan bidra till att drömmen förverkligas?
  Att Danne ”Öppnade upp för en allmän diskussion kring VIK Hockey i allmänhet men A-laget i synnerhet” efter debaclet i Uppsala och inför Röglematchen tror jag är rätt väg att nå fram till drömmen, att nå målet.
  Åsikter och tyckande som kommer fram på Fancentralen är viktigt. Vi tyckare representerar ju publiken. Ögonen på läktaren. Öronen i korridorerna. Snacket på våra arbetsplatser.
  Vårt tyckande borde därför väga tungt. Det är vi som är kunderna och enligt min erfarenhet har kunden alltid rätt. Åtminstone ska man se till att lyssna noga på honom/henne.
  Jag är helt säker på att spelarna läser kommentarerna på Fancentralen efter varje match. Troligen följer även tränarduon och VIK-ledningen Fancentralen.
  Det vore intressant att
  # på Fancentralens hemsida inrätta en separat flik med allmänna kommentarer Om VIK Hockey i allmänhet men A-laget i synnerhet. En flik skild från matchkommentarerna, en ny flik för Kreativ stöttning av VIK. Utrymme finns tex om röstningsfältet om nyförvärven tas bort.
  # att en återkommande dialog skapas mellan Fancentralen och VIK, tränarduon & ledningen. Tex en ggr/månad
  # att Fancentralen marknadsförs än mer så att än fler tyckare gör sin röst hörd i stället för att bara muttra i korridorena
  I morrn gäller det igen!