En back VIK verkar tacka nej till och McGrath & Fornataro tränar inte ens med laget enligt Thalberg

Doug Janik. Där har ni en back som VIK erbjöds för några veckor sedan. Men NJ ska ha varit kallsinnig. Janik beskrivs som en mer defensiv back som dock skulle kunna spela i andra enhetens powerplay.

0,33 PPG i AHL för en back är inte så dåligt.

34-åringen, som nu istället ryktas till Italien, har haft skadebekymmer men ska vara en kvalitetsback på AHL-nivå och en ledartyp med bra karaktär.

Undrar om NJ fortfarande är kallsinnig till Janik då antalet lediga backar verkar sina. Kanske är priset en avgörande faktor, för om inte Janik är alltför åldrad eller blåslagen vore han, på pappret, en tillgång.

***

Enligt Johan Thalbergs Twitter tränade inte ens Fornataro & McGrath med laget under söndagen inför Södertälje. Då kan vi med 100 % säkerhet säga att de gjort sina sista matcher i Gulsvart.

Vem hade trott det för tre veckor sedan?

***

Enligt skicklige skribenten Christian Gustafsson, Barometern/Oskarshamns-Tidningen, saknar IKO verkligen playmakers i laget. Finns ingen rik kärnkraftssnubbe kvar att fråga?

***

Samma Gustafsson slår också fast att denna allsvenska hittills varit betydligt svagare än förväntat. Så frågan kvarstår: Vem tar chansen i detta vidöppna race där Malmö, Södertälje, Rögle och VIK hittills inte imponerat?

1 Response

  1. smaltglass skriver:

    Största sannolikhet så har Doug Janik spelat med Lidström och inte fått solklara rekommendationer tillsätt för den lön han säkert kräver. Bara en tanke!