En fin värvning eller två hade inte suttit fel för en trovärdig medryckande omstart mot SHL

4 Responses

 1. Mr H skriver:

  Tror tyvärr inte att Stefan Persson har haft särskilt mycket kopplingar till Västerås. Han tog över HM i början av 80-talet. Men det är rätt att tänka på vilka tunga namn inom näringslivet som kan vara intressanta för VIK.
  ABB har ju varit sponsorer åt VIK. Hur det ser ut med den saken numera är också ett frågetecken, eller på vilken nivå det är. De siffrorna, samt aktualiteten runt ABB’s totala sponsning skulle jag gärna vilja se. Det är väldigt tyst om just företagssponsning i Västerås. Det gäller ju all sport.
  Idag i VLT är det en bra artikel om hur VSK fotboll arbetar med sin ekonomi och marknad, där man är aktiva med fansen, som stöttar via bl.a. ”swish”. Många bäckar små är något som VIK skulle behöva pronto.

 2. mats skriver:

  Hans son Stefan Person..Vermögen över 28 Mijarden dollar
  kunde säkert spendera ett par extra kronor..

 3. Mr H skriver:

  Mats – menar Du Erling Persson, född i Borlänge? Öppnade HM´s första butik på 40-talet i V-ås. Att HM´s grundare skulle ha varit hockeyfans känner inte jag igen helt. Det har inte förekommit något om det i modern tid som jag minns. Eller om det är någon annan Du menar…

 4. mats skriver:

  Jag hoppas att NJ har ett par äss i ärmen.
  Naagot som jag inte förstaar är att H & M grundare som är Västeraasare , att inte han gaar in och sponsrar med lite mer pengar , förbild Red Bull herr Mateschiz, som har ett eget hockeylag Red Bull Salzburg..

  hoppas paa ett bra lag i aar.

  hls fraan en trogen supporter ; Wien Österrike
  Mats