En kombination av bländande Oskarshamn och icke närvarande VIK tvingade Samuel Ersson att rädda VIK från total utskåpning

Det enda positiva i Oskarshamn var att Samuel Ersson räddade 49 av 51 skott. FOTO: RUNE ÅHLÉN

2 Responses

 1. robert jonsson skriver:

  Tycker det var främst i tredje perioden som VIK blev rejält överkörda av OIK. Sedan är det viktigt att samtliga spelare gör sin del.
  Ersson gjorde sin del och mycket mer än man kan begära. Jimmie Jansson lär dock lägga av att ta dumma, onödiga utvisningar i kritiska lägen. Efter hans onödiga utvisning i början av tredje perioden vilket innebar mål i baken så fick OIK rejäl luft under vingarna. Tyvärr var detta ej heller första gången detta hände.

 2. Pelle skriver:

  Lite komiskt eller vad man ska kalla det i hur olika man kan uppfatta en match. Såg inte matchen själv så kan inte säga något men lyssnade på radions extrasändning som sände hela matchen i sin helhet(ett stort tips till alla som inte har råd med Cmore/inte vill stötta Cmore)

  Iaf, de hävdade att VIK va klart bättre i första mot andra och att skotten i första va missvisande. De hävdade att VIK spelade smart i första och va minst lika bra(om inte bättre) än Oskarshamn i första. Även om O-hamn hade pucken i första så kom VIK i smarta kontringar o hade lika många farliga lägen.

  Sen ska de ha vart klasskillnad.