En stor pusselbit klar tack vare Lihagens gulsvarta comeback efter sortin från Karlskrona

5 Responses

 1. PatrikH skriver:

  Göran: OK, missade tydligen att anpassa mitt språk till omgivningen. Funderade mest på vilken klaff han fått bytt. Kan nämna att jag faktiskt varit med om att ta fram en implanterbar defibrillator som projektledare på ett tyskt företag. Intressant information för mig med andra ord.

 2. Mikael Norén skriver:

  PatrikH, slarvigt skrivet av mig, tänkte mer på att Lihagen uttryckt sig som han fått ett ”nytt” hjärta, vilket gjort att han orkar mer nu.*** Göran, det är lugnt, är bara tacksam att Patrik tog reda på fakta. *** Mr H: Ledsen att jag inte hunnit tagit reda på dina frågor, ska försöka göra det, tror dock inte VIK har något uttalat samarbetslag.

 3. Mr H skriver:

  PatrikH – Eller är det rent av så att Du kan en hel del om detta ämne av andra orsaker, jobbet kanske? Inget fel i det!
  Kudos NJ för detta! Way to go! Trolla vidare med lädret nu. Ett par målsprutor får vi hoppas på samt Gråhns kvar, m.m. Någon till istället för Big Vic.

 4. Göran skriver:

  PatrikH: Först fick Lihagen en implanterbar defibrillator och sedan en ny klaff på hjärtat och det är en biologisk klaff från en gris. Enklare förklaring än ditt försök med latinska ord som kanske ingen förstår ett smack av.

 5. PatrikH skriver:

  Nytt hjärta? Var tvungen att googla Lihagen. Han har fått en ny klaff (vilken har jag inte lyckats hitta uppgifter om – aorta, mitralis eller pulmonal eller trikuspidal) och abladerat (bränt bort) retledningsbanor i hjärtat. Alltså inget nytt hjärta, men väl ett ”renoverat”!