Ersson och ”bredden” klev fram då det behövdes mot laddat Södertälje

Ersson är cool i kassen. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. Bozo skriver:

  Jag var ganska säker att VIK skulle tanka denna match, mot ett superdesperat SSK. Men de låga nivåerna är imponerade höga just nu. Detta är väl lite det som nykomlingar får gratis, ett jäkla anamma i varje match och inte så mkt tyngd på axlarna. Nu är ju inte VIK en vanlig nykomling. Ska bli intressant att se hur man ligger till vid jul. Kan det vara värt att sätta i högsta växel redan i år? Lägga fram slantarna och ta hem Rasmussen eller en målgörare plus en assistback (Vad kan det kosta i januari ca 2 miljoner? inget problem för VIK om viljan finns) och försöka gå rakt igenom seriesystemet? Man kan väl få drömma, inte kul för Mora, Timrå eller helst Örebro att få möta ett VIK med fanatisk publik och verkligen helt utan press.
  Men så lär det inte bli för denna säsong ska man visa att man är en stabil förening som nöjer sig med gråsten som man omvandlar till ädlare metaller. Risken med att satsa är alltid en baksmälla säsongen efter, behöver inte vara ekonomisk men väl mentalt.

 2. Vanja Bergsköld skriver:

  Roligt att Appel fick spela så mycket. Jag led med honom i början då han var bänkad. Han verkar vara en så sympatisk person.

 3. robert jonsson skriver:

  Lite segare ben i denna match men detta förståeligt efter en rad tuffa matcher. Ersson blev tungan på vågen och gjorde 2-3 ”omöjliga” räddningar medan Sörensen även han var stabil men släppte en mycket svag retur på VIK:s första mål.