Ett helt annat VIK dök plötsligt upp i Tingsryd – 60 hårda och oerhört solida hockeyminuter senare stod man som välförtjänta segrare

William Wikman. FOTO: RUNE ÅHLÉN

8 Responses

 1. Jan Malmberg skriver:

  Kan inte hålla med Mikael Noren eller VLT. Det var långt ifrån en pefekt match vad hade hänt om dom mött Timrå eller BJÖRKLÖVEN. Fyra idiot passningar i första, och början på andra perioden. Bla. Av nr. 10 Jimmy Jansson (indianare mitt in framför målvakten). Tingsryd fick inte in pucken trots massor av chanser. Kan därimot verkligen inte klaga på målvakten hoppas han står idag mot Västervik. Tycker Vik var bra i tredje perioden, men det var inte bara ett lag på isen. Måste bli ett slut på dessa vansinnes passningar in framför målisen kommer straffa sig längre fram i serien!

 2. Musse skriver:

  Nja visst var det ett steg framåt, alla jobbade hårt nu iaf. Men fortfarande för många horribla missar i egen zon som vi ska var glada för att inte Tingsryd förvaltade bättre. Uddlösa avslut (förutom Hettas första) och ett fortsatt långsamt pucktempo i pp. Jag vill se att vi följer upp det här mot Västervik som är en bättre värdemätare innan Jag tycker vi tar fram glass & ballonger…..

 3. VIKarn skriver:

  Det framgår med all tydlighet att du inte är speciellt förtjust i Kruse.
  Att han som håller 0:an inte blir omnämnd i puckligan säger allt.

  • Mikael Norén skriver:

   Nej, det var andra som var bättre. Tingsryd fick inte så många chanser på mål och det var några farliga returer. Framåt skapade backar och forwards 25 bra chanser. Men han är bra, absolut. Det finns en allmän godtycklighet att om en målvakt inte gör bort sig bör den få plus. Hur ser din puckliga ut?

   • VIKarn skriver:

    Tyvärr kan jag inte bedöma det, kan enbart se de matcher som går på sportkanalen.
    Läser man omdömet på VLT, så får iaf jag uppfattningen att Kruse räddade VIK vid ett flertal tillfällen, när en handfull utespelare slog indianare, missade passningar bakom ryggen osv.

 4. Robert jonsson skriver:

  Härligt ! Äntligen en match där alla gjorde jobbet. Nu blir det att försöka återupprepa detta i kommande matcher.

 5. Christoffer Franzén skriver:

  Frågan är vad som egentligen hände mellan denna och senaste matchen i Väsby…Något extraordinärt måste hänt. De har garanterat haft ett antal olika samtal senaste tiden som ändå inte resulterat i ett smack. Hade lätt betalat lite för att få veta detta unika recept. 😁😁

 6. Sonken skriver:

  Haha, tur att rätt målis står, ä dålig fast inga mål över linjen-skämtare;-)