Fem nycklar till framgång nästa säsong för Fagervall & Co.

4 svar

 1. Martin skriver:

  Jag ser fram emot att få se vad NJ får ihop, skulle va skönt att få in en kanonvärvning på centerpositionen, och då inte som Mikael tidigare nämnt en överbetald spelare med tjockt CV utan någon man helt enkelt får bra vibbar av.

  Vad gäller målvaktsidan så är jag nyfiken, tror det kan bli bra. Tänker också hur lätt är det att få över 90% i ett lag som Sundsvall? Köttmuri all ära men anfall är bästa försvar.. 😉

  Tror även LJ kan utvecklas när han mer eller mindre blir uttalad etta.

 2. Ludde skriver:

  Jo, men såg en video med han i en artikel här på centralen och Leisenring såg ju ut att ah väldigt bra balans men storleken på honom bekymrar mig. Målvaktssidan är det sämsta jag sett på länge faktiskt! Hur fick man iden att ta en andramålvakt från Sundsvall?

 3. Mikael Norén skriver:

  Ludde: Ja, Leisenring är svårbedömd. Men enligt källor från Kaufbeuren ska han vara riktigt vass, men man vet ju inte hur bra den ligan är. I bästa fall i klass med Johner. Annars är ju målvaktssidan det största frågetecknet, håller med.

 4. Ludde skriver:

  E sjukt orolig över målvaktssidan och hur bra är engentligen den här lisenring? Tror han blir långt ifrån en ersättare till little tyvärr! :/