Festlig fredagskväll då VIK visade klass på plan och VIK Support på läktaren då Modo besegrades & förstakedjan går från klarhet till klarhet

Östman och Zäta är på nya äventyr. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

  1. Bozo skriver:

    Sedan har jag en känsla om spelare från Dalarna lyckas väl i VIK, medan spelare från Örebro-trakten är no-no. Senast av darlkarlar i VIK är just Acke och Östman, båda födda Falun. VIK anno 18/19 har nog nära på fler darlkarlar än Leksand.

  2. Bozo skriver:

    Måste justera min bedömning kring nyförvärven. Acke är på gränsen till samma fynd som Östman. Och gör man två sådana fynd så är det mycket bra. Blommar även flopparna Benker och Beck ut så är minst top 8 inom räckhåll tämlingen enkelt och då har vi en värvningssäsong som är i topp all time. Tyvärr sänker fortfarande Benker och Beck helhetsintrycket rejält med tanke på deras tilltänkta roller. Men pilarna pekar uppåt och som Paananen säger, så ska man inte summera förrän det är dags att summera.

  3. Marko skriver:

    Fantastiskt bra av VIK och de visar en imponerande styrka i dagsläget. Laget hade ju bredd på papperet inför säsongen med några tilltånkta spetsar. Känslan är dock att det är ”laget”som gör jobbet och samtliga bidrar på olika sätt. Det gör att VIK också framledes borde vara mindre sårbara ifall en eller ett par gubbar faller ifrån under några matcher av och till. Blir alltså för Zäta att sitta lugnt i båten med ev nyförvärv och använda pengarna om det blir sk ”måste lägen” dvs med frånvaro i spelarmaterialet, anser jag iaf.