Filander efter Karlskrona och om Urbas/Williams: ”Håller inte med att vi drog oss tillbaka efter målet och vi hoppas på Janne”

5 Responses

 1. Mats skriver:

  PatrikH.
  Du har läst på.
  KHK vill spela med ett hyfsat lågt försvar. Vaksamma forwards där en ger sig iväg när KHK är på väg att vinna puck. Ett hårt, långt, precist förstapass för att få försvarande lag att flytta sig. Ofta direktskarv på forwardskompis med fart över linjerna. Där får de massa 2-1 och 3-2. Ofta en hård passing över centrallinjen plus att timingen i drivet på mål ofta är grymt. Avslut. Andravåg på retur o ofta tredjegubbe också. Djup i avslutsfas. Dvs två-tre spelare kan skölja över back o målvakt. Fart över alla linjer.
  Detta kräver enormt mkt av forwards och de jobbar fruktansvärt hårt åt båda hållen. Detta plus att KHK Iinte blir stillastående i an

 2. knekten skriver:

  Om VIK ska greja detta handlar det om att kriga och dominera spelet in i det sista. Visa vem som bestämmer. Det går inte att börja ta det lugnt om man har ett ledningsmål. Av någon konstig anledning är det precis det som hänt så ofta, de dominerar i början och gör då ofta mål men sedan backar de tillbaka och, ser det ut som, väntar på att motståndarna ska göra mål, vilket de också oftast gör, plus ytterligare mål och VIK får börja jaga i underläge igen. Nä, det ska vara full fart från början och till slut, helt enkelt INTE tillåta det andra laget att ta över taktpinnen. Kan VIK hålla sig till den planen så slår de vilket lag som helst, när som helst. Vid PP måste det också vara full fart och snabb pucktransport och direktskott.

 3. PatrikH skriver:

  Jag hoppas att VIK kan bryta in som en våg i anfallszon samlat och spela över centrallinjen eller bakåt för skott. Detta är framgångsreceptet för samtliga lag i HA, såsom KHK, Mora, Rögle. VIKarna tar för förutsebara avslut vilket inte hotar tillräckligt.

 4. Ulf Holmström skriver:

  Bra Martin, ladda om och kör över motståndarna i direktkvalet.