Försäsongens slutgiltiga poängliga med flera nya importer glädjande nog i topp enligt förväntningar & liten analys av alla kedjor och backpar

Eric Engstrand fick äntligen göra en bra match och kröna den med suddenmål. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

8 svar

 1. Skrällvarning skriver:

  SHL 2024 och sjätte platsen går inte riktigt ihop.Ska kolla i Aftonbladets hockey-”bibel”. Expressen har två tidningar för svensk hockey uppdelat mellan SHL och Dam och Hockey- Allsvenskan svindyrt nästan 200 spänn istället för Aftonbladets en tidning med 194 sidor. Mats Wennerholm i Aftonbladet är beredd att dela ut en liten skrällvarning för VIK!!

  • Peter T skriver:

   Skrällpotential har definitivt laget.
   Men det är mycket som ska falla på plats.

  • Misse skriver:

   Mats Wennerholm är tyvärr alltid ute o cyklar. När han skriver nåt betyder det ingenting för mig tyvärr.

 2. johan skriver:

  Varför fortsätta ”glömma” bort” +- statistiken, säger ännu mer om spelarnas insaster
  förstår dock tidsskälen att det inte görs
  men det var ju en tidigare diskussion om detta och smörjmedlet med det femte hjulet..

 3. DD skriver:

  Kollade på EP och verkar som Damian Caringi är ledig. Tycker han ser spännande Rightare har gjort 28 poäng på 8 matcher iår men dock i divition 3. Men i ACHA har han gjort 69 poäng 35 mål på 70 matcher. Det get ett snitt på 0.985 poäng per match.

 4. Robert skriver:

  ”Dom flesta är riktigt bra och dom som inte är det kommer bli det när serien drar igång.” Gillar bloggens positiva vinklingar, men för en annan som är i grunden lite skeptisk till gulsvarts förmåga (påberkad av historiken?) så blir det lite väl enformigt. Känns som att det finns flera frågetecken trots en enormt lång försäsong. Resultatmässigt (och i stort även sett till prestation) har det dock sett bättre och bättre ut. Blir mycket intressanta 10 första omgångar.

  • Mikael Norén skriver:

   Lyssna på VIK-podden på VLT idag, jag tippar VIK som 6a…. Jag tycker det blir lite enformigt att vissa alltid ska vara negativa och andra alltid ska vara positiva bland VIK-fansen.

   Det är många som verkligen alltid är h-e-l-t svartvita pessimister eller optimister. Jag försöker i alla fall balansera i mitten, men kanske blev jag väl positiv här i denna artikel. Får försöka jobba med det negativa. 🙂 Samtidigt är det ju en del frågetecken ovan om man läser artikeln igen.

   • Mr H skriver:

    Mikael: Du är nog tillräckligt objektiv – annars skulle det inte vara sådan trafik här!