Fortsatta grova individuella misstag mot Vita Hästen kryddat med total avsaknad av lite bonnröta sänker VIK i tabellen

7 svar

 1. Funderaren skriver:

  Var och såg matchen live, satt i ”linje” med Dahlbom i målet och håller inte alls med om att han gjorde en stabil och bra match. Spred puckar, agerade osäkert och de räddningar som gjordes skedde slumpartat. I sista perioden blev han dessutom skapligt hånad av hemmapubliken varje gång pucken närmade sig honom.

 2. Positiv skriver:

  Pelle har det rätt.Låt varje moment vara en NY chans då går man framåt.

 3. Cliff skriver:

  Tycker att de bör bänka Vitryssen i mål och bygga målvakt för framtiden. Låt Dahlbom stå resten av säsongen!

 4. Marko skriver:

  Egentligen en hyfsad match från VIKs sida och jag såg iaf en förbättring som nya tränaren förespråkat och det var att vi inte skjuter på täck lika ofta och skapar spelvändningar till motståndarnas fördel.Håller också med om att Charlie C var bra idag. Tycker att han växt under säsongen och gör sitt jobb. Även Borgman skötte sig idag och stod för många bra saker. I övrigt så var det jämntjockt och det saknas en hel del hos enskilda spelare. Dahlbom gjorde en del fina saker men var också vilse i en del situationer.
  Nåja, poängen kommer men inte är livet jättekul just nu för oss som håller på VIK.

 5. Pelle skriver:

  OKja det kan jag förstå och köpa. Men vidhåller att hade Uotila fått spela så hade hans enda goal varit att tysta publiken, kunde mycket väl lyckats.. Allt måste inte vara så satans ”proffsigt” jämt, ändra kedjor som inte funkar, bänka folk som gör misstag. Det är en vansklig väg, Låt folk jobb jobba jobba för det gör de…

 6. Mikael Norén skriver:

  Pelle, det med bonnröta handlade om ”the big picture”, inte matchen ikväll, som kanske Hästen vann välförjtänt.

 7. Pelle skriver:

  Inte saknade VIK ”bonnröta”, att Kohronens skott gick in var ren bonnröta, att Dahlbom hade ramen till hjälp x 2 var bonnröta, finns fler exempel på bonnröta och även hästen fick sin dos av bonnröta. Men ert resonemang är påfallande enfaldigt, hade Appelgren spelat Uotila, Matushkin och Lihagen i PP och även så mycket som möjligt i 5 mot 5, hade vik antagligen åtminstone fått med sig poäng hem ikväll, nä då bänkar man Uotila för att Bjälkander är Bjälkander( även om han var ovanligt bra i kväll..) och Lihagen får spela fjärdelina…DE killarna var de som brann för att sänka Hästen, de hade kunnat göra skillnad, Matushkin fick ju chansen men det var allt, bara att tacka, tre friska in på kontot och Vik börjar mer och mer se ut som Södertälje förra säsongen, VI SKA UPP I ÅR….Hoppsan…..