Målvaktsfrågan kanske nära sin lösning?

VIK-ledningen med Johan Fägerblad i spetsen ligger inte direkt på latsidan och gömmer sig dessa tider, trots att det blåser motvind.

Förutom att ställa upp i otaliga intervjuer och möten med supportrar med flera fick Centralen indikationer på att det även jobbas med truppen: ”Det finns bra dialog kring VIK:s målvaktsfråga, men inget är helt klart.”. Det säger en bra källa som inte vill säga mer.

Centralen kan bara gissa att man kanske lyckats lösa målvaktssituationen på ett bra sätt. Vi kan spekulera i att det bör vara Jonas Fransson som ligger ”sämst” till, eftersom 35-åringen inte ens varit ombytt de senaste matcherna.

Om en målvakt lämnar bör det innebära frigjorda pengar till att VIK förhoppningsvis välbehövligt kan stärka upp backsidan.

***

En helt annan sak. Vad händer om Jonte Berg och Jan Urbas plötsligt får retroaktiv utdelning på alla chanser de skapat?

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

 1. Ann-Mari

  Jag hoppas innerligt att målvaktsfrågan snart är löst och att Fransson får möjlighet att lämna detta sjunkande skepp . Jag är inte direkt imponerad över viks agerande i målvaktsfrågan. Jag är oxå mycket fundersam till alla som tror sig veta hur allt ligger till. Ett stort lycka till Frallan.

 2. Icing!

  Ja du Micke…angående din fråga..Då kanske man ska spela en slant på Jonte som vinnare av HA:s skytteliga…kommer nog ge en rejäl peng tillbaka.

 3. Jimmy

  Jag såg Fägerblad på presskonferensen med Appelgren efter matchen då det pratade om Zetterbergs val att bli utlånad.

  Var väl inte första intervjun han givit. Men såg ändå nervös och osäker ut.

  Efter att ha lyssnat på Thalbergs podcast med honom är jag övertygad om att det här är rätt ledare för jobbet.

  Nu måste vi ha en stabil sportchef. Då kan det här bli bra i längden.

Tweets

Kenneth Larsson - AvatarVIKen1964Kenneth Larsson

@VIKFanCentral @marcuswikman Krüger vrider upp ryggen och vet att Jansson kommer. Jansson tar två skär innan från p… https://t.co/PLv5deKRM3

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@SeClaes @drazenragge Tack detsamma Claes! Precis, att sakligt diskutera och vrida och vända på saker är kul och givande 🙂👍

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral @drazenragge Ja, se det inte som någon kritik mot dig Micke. Du vet hur mycket jag uppskattar att ta… https://t.co/Cu6gedgro1

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@drazenragge @VIKFanCentral Håller med dig och tycker att VIK gav sig chansen att vinna i andra perioden och mycket… https://t.co/8Mlsg6umB2

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto